2008-02-25
個場好大,但亦都好逼!我地10個人去有2個爐,都係人與爐之間既Distance係一米都冇!!超熱!個個都燒到塊面紅晒,就黎著火囉!周圍都係人..根本你郁後d,你後面果位就向個火行前一步....燒得超級唔舒服.最唔likely係個場比人帶狗入黎.撞岩有d咩狗狗同樂會又黎bbq(d主人真係冇良心,bbq d 咁熱既活動仲帶隻狗黎,佢又唔係有分食,又要被火烘住,真係辛苦隻狗!),都唔知有冇食埋d狗毛!食都食得唔開胃!最後,衛生好差,不論盛食物既盤,定toliet,定拎食物的地方..都好dirty.ps.我果日去d方包竟然沽清...如果係任食的話都有點過分!我建議大家想去bbq任食舒服d既話,不妨考慮大埔既大美督燒烤王,價錢$50一位送野飲,個場好大好空曠好舒服嫁!
個個都燒到塊面紅晒,就黎著火囉!