2022-06-14
約朋友食飯,佢話想食泰國野😆 就搵到呢間幾有氣氛嘅嘅泰國餐廳✨上網睇係有機會有Live Show🤩 有駐場歌手🎤 放工忙咗一日轉換下心情都唔錯😚😚😚 雖然今次撞唔啱有live show,但有音樂+個環境都唔錯😚豬肉碎生菜包呢款都幾貼心💓有得客制化~我就揀咗走辣同埋走洋蔥🤣 豬肉碎食落去酸酸地都幾開胃😆 加埋生菜包落去真係冇得彈💕 呢款簡直係我泰國菜嘅至愛✨泰武鮮蝦炒金邊粉Pha Thai 都係我嘅愛💕 材料豐富,調味剛剛好😆 呢款都有得客制化~我全部材料都好鐘意就無走到~~ 就咁食都好惹味,加埋青檸酸酸地都唔錯😆 係一款富有口感的金邊粉💕泰式沙嗲串燒🌟豬肉串~燒到外皮有啲脆,但又保持到原本嘅肉質,外脆內軟的豬肉✨🌟雞肉串~肉質好嫩滑,好有泰國的感覺😋好正✨值得一試‼️🌟雞軟骨~呢款係用鹽嚟調味,有啲油脂入口會化開,軟骨部份脆卜卜好爽口😆飲品就揀咗清甜嘅龍眼冰~好多龍眼肉🤩青檸菠蘿沙冰~飲得出真材實料🤩菠蘿好清甜🤩好鮮渴🤩
豬肉碎生菜包
泰武鮮蝦炒金邊粉
泰式沙嗲串燒
🌟雞肉串~肉質好嫩滑,好有泰國的感覺😋好正✨值得一試‼️