2022-10-12
朋友特意搵我食飯,到左樓下新都城新開張,平時經過都見多人食的#將軍會館 食番餐囉🥳。套餐相當抵食,我地叫左2個套餐加一碗擔擔麵,食到很飽且非常之滿足啊。套餐B~❇️花膠螺頭爵士湯,十分足料湯飲落很清甜,滋陰補身又養顏,飲完個人望落都特別有光澤添😘。❇️清蒸杉班,魚肉新鮮很正,肉質非常嫩滑,喜愛食魚的人一定要點黎食。❇️蒜蓉粉絲蒸蟶子王,蒜蓉夠晒多,蟶子很大隻新鮮,肉質咬落煙韌,很好吃😋。套餐C~✴大閘蟹,金黃色的蟹膏,啖啖濃郁鮮味,甘香creamy, 食完餐廳會送上一杯熱辣辣薑茶, 滋味滿分🥳。✴️豉椒炒花甲,配料有蒜頭、紅、青椒、洋蔥,炒得花甲很惹味,蜆肉飽滿鮮甜冇沙。️老友特別喜歡食🍜擔擔面,麵質順滑彈牙,將湯底下的豬肉、花生粒同花生醬料拌勻,辣味適中好惹味👍。餐廳位置方便,環境乾淨又舒適,待應服務夠又到位,下次都要黎飲茶至得。
套餐B~
套餐C~