2025-05-24
一早Bookmark 左,期待已久終於到我黎打卡mofusand啦🤩無論由外到內,食物到餐具,只要黎到就被mofusand,360度包圍住呀✨我哋2個人每人揀選一款特色拉麵,再叫左一款小食,一款甜品同埋2杯特飲。牛奶拉麵湯底唔錯,唔會過咸,配料包括大大件叉燒、豬軟骨、炸蝦,唔少得緊係有貓貓圖案嘅魚餅啦,超級可愛♥️咖喱撈麵一山還有一山高😂呢款造更加吸睛,估唔到原來佢係炸麵包糠鋪成嘅~仲有心心型嘅蘿蔔🫰咖哩有少少辣,配埋兩隻炸蝦同幾件炸雞,唔錯唔錯章魚燒新鮮熱辣上枱,表面嘅木魚片仲飄飄下咁,外脆內軟好食。三色芭菲芒果、抹茶,同埋士多啤梨味雪糕,配埋呢生果,底層仲有件夾心餅,打卡very good ☺️ 白桃烏龍奶茶試咗一啖,入口就係淡淡嘅白桃味🍑士多啤梨椰果梳打呢款幾好飲,仲有一粒粒嘅椰果喺底,一邊飲又有嘢咬下。除咗食物佢仲有好多產品可以買埋返屋企㗎,有環保袋、扣針,拉麵碗+湯匙,鍾意嘅朋友仔緊係要帶埋佢返屋企啦🩷(片入面嘅公仔係冇得買㗎,淨係借嚟打卡用㗎咋😜)!
牛奶拉麵
咖喱撈麵
章魚燒
新鮮熱辣上枱,表面嘅木魚片仲飄飄下咁,外脆內軟好食。
三色芭菲
白桃烏龍奶茶
試咗一啖,入口就係淡淡嘅白桃味🍑
士多啤梨椰果梳打
呢款幾好飲,仲有一粒粒嘅椰果喺底,一邊飲又有嘢咬下。