2010-08-26
一家大細相約朋友到餐廳晚飯, 當時大家點好菜後, 因2歲的小朋友肚餓又不便吃大人的飯菜, 故自備飯仔來食, 此時有仕應來問飯仔有冇肉, 又話其他顧客會唔鍾意(當時尚早四周未有客, 只有遠處3台), 其實眼見都係蛋, 菜同腸仔, 咁我話小朋友都要食GA, 佢居然叫我同小朋友出門口食, 有冇再離譜D!!!!叫個2歲小朋友企係佢門口食??? , 之後我繼續餵小朋友, 佢仲叫個高級小小GE 話我地再食寧願唔做我地生意, 有咩咁大排AR? 於是成台人即走, 呢D 咁GE 食肆連小朋友食飯都唔通庸下, 價錢又貴又唔抵, 睇佢幾時執??真係本來開開心心大家去食飯攪到一肚氣!!!! 奉勸有小朋友GE 家長唔好幫襯, 唔係要你0係門口餵完先好入去!!!
真係本來開開心心大家去食飯攪到一肚氣!!!!