2023-08-16
【平民價錢喺香港食到日本和牛燒肉⁉️】/////嚟到呢間燒肉店可以同一班朋友坐底邊飲邊食邊吹水 慢慢燒 燒足兩個鐘😜價錢相對平民 主打日本和牛 仲有肉、炸物、小食同蔬菜 不妨約埋三五知己一齊去啤啤佢🥳.👉🏻特選燒肉套餐 - 2人前 ($588)足足有12樣野🤪 - 厚切牛舌芯、免治和牛多士、天使和牛肋肉、和牛沙巴當、千本筋、柚子雞肉、味噌五花、野菜五盛合、紫牛月見丼、芝士年糕、雞皮餃子同冷泡白桃烏龍茶 份量十足 啱晒燒肉控😍特别係厚切牛舌芯 啖啖脂香 彈牙又腍 加多小小鹽帶味會更好~~柚子雞肉用左可愛鴨仔造型嘅碗去盛裝 幾驚喜(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 烏龍茶減低燒肉飽肚感覺 可以盡情食haha.👉🏻牛食雞 ($98)牛肉包住自家漬製嘅蛋黃🐣口感同和牛蘸生雞蛋差唔多 勝在甜度更勝一籌 建議燒嗰陣唔好咁大火 蛋黃燒到半生熟就啱啱好!.👉🏻唐揚炸雞 ($28)呢份小食性價比幾高👏🏻炸雞完全無骨 件件大大嚿 雞皮脆身 唔配個醬都已經好惹味.👉🏻手切封門柳 ($58)牛脂相對冇其他肉咁旺盛 但肉質都軟腍 而且牛肉味幾濃郁~———📍大眾燒肉酒場 (旺角)旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈Deli2 一樓1A號
/////
👉🏻特選燒肉套餐 - 2人前 ($588)
👉🏻牛食雞 ($98)
👉🏻唐揚炸雞 ($28)
👉🏻手切封門柳 ($58)
牛脂相對冇其他肉咁旺盛 但肉質都軟腍 而且牛肉味幾濃郁~
———
📍大眾燒肉酒場 (旺角)
旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈Deli2 一樓1A號舖