2006-05-30
個fd話ok,咪諗住試下囉,點知一試就出事喇~!食物質素低,價錢唔算好平,勁唔乾淨,service差~~入到去未諗好叫咩食就問你食乜,話諗好先叫佢啦,轉頭又企o係你隔離等,到想叫又走開左(佢等同想叫前後唔超過半分鐘!!)我當時心情好,只係覺得奇怪,冇理到。等食時,睇睇d碗筷,嘩~好似未洗過咁,大排檔都乾淨好多~!! 都落左單咯,唯有自己抺乾淨d啦......到d野食喇,係大大份呀,但d飯係暖同糊口o既,三文又冇味,燒魚鮫又口口唔夠香~!!講真,百佳d cheap 雞壽司都好過佢呀~!!加茶要叫幾次先有人真係o黎加囉,之前o個d淨係"哦"一聲就走左去~!d冇味茶係滾o既,仲要加到滿哂,小朋友/定老人家唔小心咪好易淥親~!!最少都同人講句"小心熱/小心滿瀉"啦~!!倒瀉水又要叫先有人拎幾張紙巾俾你,係幾張紙巾呀~!!到埋單,等左成10分鐘先有人o黎問咩事,等張單都等左起碼15分鐘~!!!如果係full場,我會體諒,但main point係佢有人座緊o係度吹水~!!!我真係差d行埋去同d 所謂o既waiter講"係咪唔收錢架?我o地等左差唔多半個鐘喇!唔收錢我就走架喇"雖然我唔係咩大客,但好
食物質素低,價錢唔算好平,勁唔乾淨,service差~~
倒瀉水又要叫先有人拎幾張紙巾俾你,係幾張紙巾呀~!!
雖然我唔係咩大客,但好似都有俾加一架喎~!!!!!!!
呢間係我去過最差o既一間"日本料理"囉~!!
可能我真係食得少日本野啦,又或者係我咁唔好彩啦,
我咁大個人都未見過一間咁差而要收加一o既餐廳囉~!!
我認為呢間野連最基本o既野都未做到囉~!!!