2019-12-10 2696 瀏覽
喺旺角諗唔到食乜嘢 最後即興去食放題到2045完全唔使卜位就咁上去就有位啦 安排左喺最入面嘅位置 唔會有人騷擾到黎嘢食嘅速度都幾快刺身都算新鮮 其他食品都好熱 只係海膽手卷就差啲 海膽好少 又冇海膽味叫咗個肥牛鍋 不過侍應冇俾碗我地 要自己去攞炸香芋波係我至愛 佢係即炸 黎到仲係好熱 又脆而最欣賞就係佢飲品夠多選擇 而同一位置有其他小食 佢個芝麻八爪魚好大隻甜品有好多選擇揀 雪條都成七八款揀 又有百福豆腐花最好食就係個朱古力大福
喺旺角諗唔到食乜嘢 最後即興去食放題

黎嘢食嘅速度都幾快

叫咗個肥牛鍋 不過侍應冇俾碗我地 要自己去攞

炸香芋波係我至愛 佢係即炸 黎到仲係好熱 又脆

甜品有好多選擇揀 雪條都成七八款揀 又有百福豆腐花
最好食就係個朱古力大福
2019-12-06
2019-11-30 2807 瀏覽
睇到朋友嘅評語唔錯,決定嚟試下。 刺身有驚喜,非常係帶子,象拔蚌好新鮮。 老公話羊架非常之好味,居然食了兩件,麻辣牛舌食完又忍唔主要再食。 海膽手捲,新鮮嘅海膽但係就稍為略細小小, 火炙鰻魚,左口魚都好好味呀 , 🍣都, 炸榴槤,燒菠蘿🍍都🉐️ 甜品馬卡龍,大福都好味。 雖然選擇唔多,但係已經夠食 呢個價錢真係好抵。位子都比較舒適,唔太窄。
睇到朋友嘅評語唔錯,決定嚟試下。 刺身有驚喜
,非常係帶子,象拔蚌好新鮮
。 老公話羊架非常之好味
,居然食了兩件,麻辣牛舌食完又忍唔主要再食
。 海膽手捲,新鮮嘅海膽但係就稍為略細小小
, 火炙鰻魚,左口魚
都好好味呀 , 🍣都
, 炸榴槤,燒菠蘿🍍都🉐️ 甜品馬卡龍,大福都好味
。 雖然選擇唔多,但係已經夠食
呢個價錢真係好抵。位子都比較舒適,唔太窄。

2019-11-30
  • 燒羊架
  • 羊架
  • 牛舌
  • 魚生
  • 各式刺身
2019-11-28 2092 瀏覽
又黎出街搵嘢食嘅時間,今晚難得收早同一班同事出旺角食放題, 從同事口中介紹去了創興大廈的「大滿喜」一出𨋢門口便見到他的大堂,裝修得頗為特別可能真的近排的市道氣氛問題,客人也不算太多,但座位極為舒服他的前菜配料很欣賞師父的心思,將這個刺身編排得很漂亮,當然最緊要食物的質數整個刺身拼盤食材的用料可算新鮮及肥美但這幾些手卷,其實是一些迷你版,正好一口一卷這裏很喜歡採用一些迷你版,因這個芝士焗元貝也是,但總括食物也算不錯食得放題當然要有很多唔同的飲品提供,另外也不能少得飯後甜品我較喜歡這個雪糕味道,在外面較為少有我發覺近期很多地方都喜歡提供豆腐花作為甜品

一出𨋢門口便見到他的大堂,裝修得頗為特別

可能真的近排的市道氣氛問題,客人也不算太多,但座位極為舒服
他的前菜配料

整個刺身拼盤食材的用料可算新鮮及肥美

但這幾些手卷,其實是一些迷你版,正好一口一卷

食得放題當然要有很多唔同的飲品提供,另外也不能少得飯後甜品

我較喜歡這個雪糕味道,在外面較為少有

我發覺近期很多地方都喜歡提供豆腐花作為甜品
2019-11-13 1832 瀏覽
超級超值的日式放題!魚生選擇一般,但勝在質數取勝,另外其他熟食更令人喜出望外,尤其燒羊鞍、燒牛舌、芝麻雞翼、燒雞軟骨串😋😋甜品亦超乎你想像有5款口味嘅雪糕同雪條!今晚四人前,17:30 - 19:30,連加一$770呢個價錢,你仲想點😋😋
甜品亦超乎你想像有5款口味嘅雪糕同雪條!
今晚四人前,17:30 - 19:30,連加一$770
呢個價錢,你仲想點😋😋
  • 芝麻雞翼
  • 燒羊鞍
  • 牛舌
  • 甜品
很久沒有同一大班舊同事出嚟食飯了,今次佢地揀左創興的大滿喜,加一之後每位242蚊,但就可以任食,但係抵唔抵好個人的感覺的。大滿喜環境都算ok,我去到的時候已經,我啲朋友已經拎左啲食物,因為佢有啲自助區,可以比客人自己𢳂想食的小食,佢地揀左芝麻八爪魚,佢地話呢啲大大隻,做唔到2百幾蚊,都無話比啲好差的貨你,味道仲要唔差,我同事仲話,出面買一包八爪魚唔平,分分鐘貴過部分魚生食食下前菜就差唔多上魚生啦,佢地叫左好多款魚生,啱晒我地不同人自己揀自己鍾意的,呢個盤入面,我個人覺得兩款蝦、帶子、油甘魚比較好食,味道都鮮甜,帶子雖然鮮甜,但就比較細粒,另外,我覺得呑拿、八爪魚、赤貝等相對比較一般,不算太特別,除非好鍾意食,如果唔係我覺得一兩舊就已經差唔多。我地都有叫到一些炙燒壽司,平時放題任食可能都會好驚食呢啲飽肚類的食物,但是佢的炙燒壽司係個啲一口壽司,細細舊,易入口,但又無因飯細舊而餸變細左,我最鍾意食的就係左口魚同鰻魚,左口魚加上少少鹽係面,真係好正。之後有上一些燒物,例如牛柳粒、鰻魚、帆立貝、菠蘿等,牛柳粒就比較一般,比較多筋,而鰻魚同帆立貝就好正,特別係鰻魚,但係菠蘿就真係麻麻地,一來有啲
之後有上一些燒物,例如牛柳粒、鰻魚、帆立貝、菠蘿等,牛柳粒就比較一般,比較多筋,而鰻魚同帆立貝就好正,特別係鰻魚,但係菠蘿就真係麻麻地,一來有啲酸,燒的熱力無令佢的甜味突顯。大滿喜呢家做緊送鮑魚,係menu係無得叫,但係味道一般,我個人覺得呢個鐵板燒帆立貝好食啲。
我地仲有叫到天婦羅,因為我啲朋友主要叫蝦,其他無叫好多,所以天婦羅我只係食左蝦,其他好唔好我唔知,但係蝦就正正常常咁,無咩好特別好食的感覺。
佢地仲order左芝麻雞翼,芝麻雞翼都幾香脆,而且唔太油膩,表皮脆脆,但入面的肉就滑,無煮老晒,所以的確不錯。
我仲有叫到海膽手卷,又係size細細,唔會食得太飽,但係海膽的味一般,不是特別好食。

去到尾聲,去自助吧到望下有咩甜品好食,我先食了一杯藍莓乳酪,無咩特別,只係一般超市買的乳酪杯。雪條櫃個邊有好幾款雪糕雪條,佢地推薦食來自韓國的那款蜜瓜雪條,不會得死甜,而且蜜瓜味足,每啖都似食緊蜜瓜雪糕咁,因為唔太甜,會令人再度encore。
除此之後,我仲揀左個沖繩海鹽雪糕食,之前係沖繩有食過海鹽雪糕,鹹鹹地,幾特別,所以見到我就拎一個,睇下同沖繩有咩分別,一打開,好似人地gelato的藍精靈味咁,藍色的雪糕,同沖繩的白色雪糕有分別,但又出奇地好味喎,咁係鹹鹹甜甜咁,有幾重味覺享受。

以下評分以5⭐️為滿分
推介⭐️⭐️⭐️⭐️
2019-10-04 2080 瀏覽
大滿喜 午市放題 優惠 $175+10% = 192.60星期六日 價錢吸引嘅環境燈光較暗 座位較迫 還好嘅係 2位都安排坐4人枱侍應服務好好 食物用料 & 款式 一般貨式 中下自助飲品多選擇 凍sake 梅酒任飲(冇熱sake)冇麵豉湯 冇火煱 冇牛仔骨 冇拉麵有烏冬食物檔~ 冬瓜鴨肉湯 清甜老火湯炒西蘭花鮮尤 干扁四季豆 大廚制作旦撻仔 太甜凍盤小食~泡菜 芛 支豆……唔吸引全程冇蓋冚住 怕㗎魚生~鮮 帶子細細size 北寄貝很韌壽司~ 迷你size鵝肝帶子壽司 ~ 迷你鵝肝 細細帶仔太子壽司 ~ 蚧子鮮 紫菜唔脆 淋燒牛脷~ size又大又細 好味道 但 未夠熟 咬唔入燒菠蘿~ 乾 燒1邊 佔咗腥味咖哩蚧~ 半隻分量 蚧鮮甜 咖哩香 唔辣食蚧麻煩 試過就係燒鰻魚 ~ 醬香 冇骨芝士焗元貝沖繩海鹽雪糕~味道獨特 微咸香 要食後話: 呢間試過就係 …不過不失 冇追食感同系列嘅分店 都係“大瀛喜“吸引啲
大滿喜 午市放題 優惠 $175+10% = 192.60
星期六日 價錢吸引嘅
環境燈光較暗 座位較迫
還好嘅係 2位都安排坐4人枱

侍應服務好好

食物用料 & 款式 一般貨式 中下
自助飲品多選擇 凍sake 梅酒任飲(冇熱sake)
冇麵豉湯 冇火煱 冇牛仔骨 冇拉麵有烏冬

西蘭花炒鮮魷 乾扁四季豆
焗帶子 燒鰻魚
沖繩海鹽雪糕
2019-09-24 1692 瀏覽
第一次Lunch去食放題, 幾個女仔覺得下晝食好似冇夜晚咁肥加上又平D 同埋唔使等位呀hahahaha!! 呢度環境都OK, 唔會好逼, 宜家仲轉左用手機落單唔使逐張紙寫, 環保左 NICE!!!! 飲品同甜品都可以自己出去自助區拎!!其實都真係幾多選擇 !! 我自己最鍾意飲無糖既茶呢度有解茶細支裝 岩啦岩啦 可以解油膩 @_@食物方面 壽司,刺身,燒物,天婦羅,鍋物......好多好多!!汁燒元貝仔真係好好食!! 叫左幾次@_@好入味 壽司都好新鮮, 軍艦既紫菜都仲係好脆!! 芝士磨菇雞翼 呢個好夾呀!!仲有小小蜜糖味連芝士!!!真係好正!!燒蝦都係好新鮮,蝦肉係彈牙架!!不過我懶得要碌殼都係食左幾隻=3=呢個燒菠羅都一定要食!!唔酸架食左好多肥野, 再食牒炒雜菜好似平衡番咁..HAHAHA有我最愛既yogurt , 連食左3杯@_@總括黎講, 性價比好高樣樣野都好好食, 呢度次次落單都冇漏單服務都幾好!!!! 食到飽到行唔郁@_@~~但係好滿足!!!下次一定會再黎食Lunch !!

加上又平D 同埋唔使等位呀hahahaha!!

呢度環境都OK, 唔會好逼, 宜家仲轉左用手機落單
唔使逐張紙寫, 環保左 NICE!!!!

飲品同甜品都可以自己出去自助區拎!!
其實都真係幾多選擇 !! 我自己最鍾意飲無糖既茶
呢度有解茶細支裝 岩啦岩啦 可以解油膩 @_@

汁燒元貝仔真係好好食!! 叫左幾次@_@
好入味

壽司都好新鮮, 軍艦既紫菜都仲係好脆!!
芝士磨菇雞翼 呢個好夾呀!!
仲有小小蜜糖味連芝士!!!真係好正!!
燒蝦都係好新鮮,蝦肉係彈牙架!!
不過我懶得要碌殼都係食左幾隻=3=
呢個燒菠羅都一定要食!!唔酸架
食左好多肥野, 再食牒炒雜菜好似平衡番咁..HAHAHA

有我最愛既yogurt , 連食左3杯@_@
總括黎講, 性價比好高
樣樣野都好好食, 呢度次次落單都冇漏單
服務都幾好!!!!
食到飽到行唔郁@_@~~但係好滿足!!!
下次一定會再黎食Lunch !!
2019-06-02
2019-09-19 1414 瀏覽
每次食放題都係好多人等位,好彩醒目一早bk左位,所以一黎度就入得。其實都好耐無食過放題。 大滿喜竟然做到用app落單,真係方便又環保。有刺身、壽司🍣、串燒、炸物、甜品🍮、鍋物🥘。不過要注意既係記得一次過揀晒先落單,因為落左一張單之後,要隔幾分鐘先可以重新下單。另外仲有自助野食區💁🏻‍♀️海鮮有青口。甜品區有生果同甜品。熟食區有炸雞🍗章魚小丸子、老火湯 西湯。前菜區有沙律🥗前菜。糖果區有夾糖。飲品方面係自助飲品區,除左普通罐裝飲品啤酒之外,仲有清酒🍶梅酒、橙汁、椰青水。刺身 - 種類都好多而且好新鮮完全無雪味。三文魚厚切肥美。赤蝦夠大隻。甜蝦蠑螺肉都好鮮甜。蒲燒鰻魚 - 係我既至愛,香香甜甜肉質嫩滑。鹽燒牛舌 - 火喉控制得岩岩好燒得好香色澤好靚 食落爽口彈牙。燒有機菠蘿 -又係必食之選又甜又多汁。鐵板蒜香一口牛 - 蒜味好香好重一口牛好腍身入口即溶。
每次食放題都係好多人等位,好彩醒目一早bk左位,所以一黎度就入得。其實都好耐無食過放題。 大滿喜竟然做到用app落單,真係方便又環保。有刺身壽司🍣、串燒、炸物、甜品🍮、鍋物🥘。不過要注意既係記得一次過揀晒先落單,因為落左一張單之後,要隔幾分鐘先可以重新下單。

蒲燒鰻魚 - 係我既至愛,香香甜甜肉質嫩滑。

燒有機菠蘿 -又係必食之選又甜又多汁。

鐵板蒜香一口牛 - 蒜味好香好重一口牛好腍身入口即溶。
2019-09-19 1104 瀏覽
大部分放題都係以紙張落單好唔環保 估唔到大滿喜能夠做到電話落單 只需要scan QR code就可以睇到menu直接落單 環保得黎又方便左 食物選擇都好多 有刺身 壽司 前菜 炸物 串燒 等等除左app order食物之外 仲有自助區 有罐裝飲品 清酒 梅酒 老火湯 前菜小食 甜品 夾糖葡撻(美味指數: 😋😋😋😋😋)細細隻熱辣辣 甜度岩岩好 撻皮好酥好脆刺身(美味指數: 😋😋😋😋)三文魚肥美 甜蝦鮮甜 珍寶赤海蝦好大隻 希靈魚多汁 象拔蚌好爽口 帶子軟身壽司(美味指數: 😋😋😋😋😋)好欣賞d壽司每件都做到迷你size 方便我黎d樣樣都想食既人可以試多d唔同既野食 真係好貼心 帶子鵝肝壽司 鵝肝味好出 海膽墨魚壽司海膽都好鮮紫心香芋丸(美味指數: 😋😋😋😋)外層超脆又唔會炸到好油膩 香芋餡甜度岩岩好😍(5分為最高)整體食物質素: 性價比:推薦指數:

葡撻
(美味指數: 😋😋😋😋😋)
細細隻熱辣辣 甜度岩岩好 撻皮好酥好脆

刺身
(美味指數: 😋😋😋😋)

壽司
(美味指數: 😋😋😋😋😋)

紫心香芋丸
(美味指數: 😋😋😋😋)
外層超脆又唔會炸到好油膩 香芋餡甜度岩岩好

😍(5分為最高)
整體食物質素:

性價比:

推薦指數:
2019-09-06 1119 瀏覽
通常想食放題,第一時間都會嚟旺角呢度搵好嘢食,因為呢度嘅選擇非常多見到樓下嘅傳單,呢度嘅放題價錢唔算貴,所以就試一試呢度嘅質素入到嚟之後,去咗睇下周圍嘅環境估唔到呢度嘅冷盤都幾靚,有凍蝦同青口旁邊有蛋糕、水果、軟糖等食物喜歡蔬菜嘅仲有沙律可以揀仲有啲熱食飲品選擇幾多呢度係用app嚟落單,用手指按兩按就可以安心等候食物上枱呢度上菜速度好快,落單唔係好耐就有食物上枱刺身有三文魚、蝦、帶子等刺身非常新鮮,而且因為有厚度,唔係出面一般薄薄一片,食落有口感除咗刺身,呢度嘅壽司無論款式定味道都好出色壽司整到細細件,唔會好快塞飽個肚,咁就有機會食到唔同款式嘅壽司,呢方面覺得餐廳做得幾細心壽司同卷物嘅款式,一般放題好似比較少見到而且重點係質素唔錯淨係食刺身同壽司已經非常回本呢度嘅雪糕款式都同出面唔同,之前喺電視上面見過呢個牌子,係香港自家制嘅,估唔到嚟到呢度都有得試其中個海鹽雪糕非常難忘,少少嘅海鹽鹹味,加埋雪糕嘅甜,配搭得非常好呢度整體嘅食物質素都幾令人滿意,冇諗過價錢唔貴,但係質素可以咁好嚟緊如果同屋企人有約都會考慮喺呢度食嘢

入到嚟之後,去咗睇下周圍嘅環境
估唔到呢度嘅冷盤都幾靚,有凍蝦同青口

旁邊有蛋糕、水果、軟糖等食物

喜歡蔬菜嘅仲有沙律可以揀

仲有啲熱食

飲品選擇幾多

呢度係用app嚟落單,用手指按兩按就可以安心等候食物上枱
呢度上菜速度好快,落單唔係好耐就有食物上枱
刺身有三文魚、蝦、帶子等

除咗刺身,呢度嘅壽司無論款式定味道都好出色

壽司同卷物嘅款式,一般放題好似比較少見到
而且重點係質素唔錯

淨係食刺身壽司已經非常回本

嚟緊如果同屋企人有約都會考慮喺呢度食嘢
2019-09-06 590 瀏覽
今日去旺角行完新商場, 在行過彌敦道, 同行友人建議想食日式放題, 經過創興見到有人派大滿喜嘅傳單, 覺得價錢合理, 就同友人上去試下, 門口附近設有自助區, 有凍蝦,青口, 沙律, 餐前小食等, 飲品櫃和甜品櫃都有, 甜品主要有迷你布甸,啫喱,迷你芝士蛋糕和朱古力mousse等, 餐廳都幾大估計大概有200 過座位, 餐廳係用手機落單, 可以慳番等人嚟攞紙入機嘅時間。刺身類通常我食放題,第一樣叫嘅嘢就一定係刺身, 三文魚夠肥美, 帶子鮮甜, 其他刺身都好新鮮, 好正, 所以之後再加碼order多一盤。壽司類呢度都有幾款特色嘅壽司,例如黑松露帶子壽司, 帝王蟹肉蟹膏壽司, 柚子胡椒油甘魚壽司等, 呢度嘅壽司好處就係舊飯夠細, 唔會食到太飽,可以試多幾款, 壽司飯嘅溫度和軟硬度都掌握得幾好。其他熱食類其他熱食類有芝士釀雞翼,燒羊架等, 羊架食落冇騷味, 笑得幾香口,有孜然嘅味道, 我個人最鍾意就係芝士釀雞翼, 係將雞中翼嘅骨起咗然後讓芝士入去, 鍾意食芝士嘅朋友一定鍾意。

刺身

壽司

其他熱食類

2019-09-05 464 瀏覽
旺角放題有好多間,有時多到真係揀咩好,同朋友點指乒乒就揀咗呢間,由於我地食嘅時段較早,價錢都低啲出面有多款小食,沙律吧,飲品,甜品,隨便揀隨便食另外依家落單係用手機app真係又方便又環保 唔洗浪費咁多紙張,好阿!呢度刺身款式都多,頭轉緊係嗌多啲睇吓邊啲正啦(圖)估唔到刺身居然有墨魚,好爽口好鮮甜我地仲encore咗幾轉哈哈哈哈😂熟食方面種類就唔算多,不過即叫好快就有,唔需要擔心餓親 誠意推介燒牛舌,味道一流又軟熟,完全唔擔心會咬唔開阿!
出面有多款小食,沙律吧,飲品,甜品,隨便揀隨便食

我地仲encore咗幾轉哈哈哈哈😂
熟食方面種類就唔算多,不過即叫好快就有,唔需要擔心餓親

誠意推介燒牛舌,味道一流又軟熟,完全唔擔心會咬唔開阿!
2019-09-02 481 瀏覽
成日無乜點食野,就係為左今晚同朋友去食放題!🤤🤤🤤臨到入去前已經餓到叫😂。差不多八點去到,入面已經有好多人。先來去攞飲品,好多選擇,又汽水又果汁又啤酒。最正係有解茶同纖解茶!飲品附近仲有啲熟食同甜品,仲有乳酪😍😍又可以食!點餐原來唔同左,要用個QR code電話落單,真係大鄉里咁🙈🙈🙈。刺身來到,款式都好多你揀吖,三文魚好肥美。蝦我本人推薦赤蝦,幾甜口又重味啲。榮螺都係我推薦。壽司既我每次食日本野都會食既左口魚,又香口又爆魚油🤤。呢個魷魚仔壽司我又第一次食,佢火炙過所以有燒魷魚香,加上個汁,又幾好食喎!另一個重點,榴連波波,勁重榴連味,呢個真係食唔停口吖!最後當然要食下生果同甜品啦,其實仲有雪條,不過我食唔落了🙈。

飲品附近仲有啲熟食同甜品,仲有乳酪😍😍又可以食!

壽司既我每次食日本野都會食既左口魚,又香口又爆魚油🤤。

另一個重點,榴連波波,勁重榴連味,呢個真係食唔停口吖!

2019-09-02 371 瀏覽
假日食好啲同朋友係旺角行左陣心思思咩都想食 行到創興廣場見到呢間幾吸引又多好評就一於試下8點上到去 好好彩等左陣仔only係門口睇定有咩食先入到去坐低先知原來進化到係掃QR code落單而且可以多人同步一齊用圖文並茂 而且數量清楚 除此之外 仲有自助區飲品一應俱全 好開心有纖解茶減輕食放題罪惡感仲有啤酒同芒果布甸估唔到咁重本拎完野飲同前菜 點既野就到啦刺身好多選擇 樣樣都好新鮮油甘魚係最肥美既 完全無筋蝦都有三款 最鍾意虎蝦啲肉好實既唔會霉熟食都唔弱個雞肉軟骨棒最正咬落啖啖肉有啲軟骨碎浦燒饅魚又係超正個燒汁好入味 饅魚好滑呢個榴槤波波又係一絕唔好俾佢個皮硬少少所以呃到但佢咬落唔會油 榴槤味重 之後仲試左水煮牛肉 真係好辣但又好惹味唔怪得坐滿人啦 好旺場最後食埋甜品 大滿足呢間放題真係高質 而且好衛生侍應姐姐亦都好細心 收碟快 又幫我地抹枱連我自己都唔知張枱濕左
假日食好啲

呢間放題真係高質 而且好衛生

侍應姐姐亦都好細心 收碟快 又幫我地抹枱
連我自己都唔知張枱濕左

2019-08-28 448 瀏覽
近排好耐都冇食過放題啦 咁啱前幾日屋企人講起我哋一齊去食就諗起旺角有一間放題好似種類多 嘢食質素又唔錯 所以今日一於一家人去食下🥰餐廳位於創興廣場地點好易搵一撘電梯上到去就係餐廳啦可能時間早 等陣一陣就有得入去lu~宜家原來餐廳以往嘅落單紙全部轉曬做QR code落單 只要喺電話到scan個code 就可以喺電話㩒想食咩 真係又方便又環保阿🙈👍🏻落完order就出去拎野飲先呢到嘅飲品種類都幾多除左普通罐裝 支裝野飲,仲有梅酒同清酒添☺️另外小食區都有好多小食同海鮮可以自己拎我地快快手就點左幾樣必食嘅刺身,燒物先🙈呢到嘅刺身種類都幾多 三文魚個啲就一定有啦 仲有油甘魚同生蝦!我最鍾意就係馬刀貝 新鮮得嚟仲好爽口🙈👍🏻最重要係唔太飽嘛🤭另外佢地嘅燒左口魚裙邊壽司都好正!之後我地仲嗌左個海膽壽司海膽都冇呃砰 大大舊雖然唔算係好鮮味 但都幾鮮甜👍🏻仲有串燒同炸物都到啦!個燒牛舌都好惹味 完全唔韌 仲幾香牛味!另外個炸生蠔都幾好味 皮夠薄 仲好新鮮炸出嚟!👍🏻👍🏻之後我仲叫左個好少有嘅炸鮮奶炸鮮奶細細粒好易食 入邊仲有好香嘅奶味!🥰口感一流🙈最後淨係講呢間放題嘅種類同質素都幾好 而且個場夠大 唔使

餐廳位於創興廣場地點好易搵

一撘電梯上到去就係餐廳啦
可能時間早 等陣一陣就有得入去lu~

落完order就出去拎野飲先

呢到嘅飲品種類都幾多
除左普通罐裝 支裝野飲,仲有梅酒同清酒添☺️

另外小食區都有好多小食同海鮮可以自己拎

我地快快手就點左幾樣必食嘅刺身,燒物先🙈

我最鍾意就係馬刀貝 新鮮得嚟仲好爽口🙈👍🏻
最重要係唔太飽嘛🤭

另外佢地嘅燒左口魚裙邊壽司都好正!

之後我地仲嗌左個海膽壽司

海膽都冇呃砰 大大舊
雖然唔算係好鮮味 但都幾鮮甜👍🏻

仲有串燒同炸物都到啦!

個燒牛舌都好惹味 完全唔韌 仲幾香牛味!

另外個炸生蠔都幾好味 皮夠薄 仲好新鮮炸出嚟!👍🏻👍🏻

之後我仲叫左個好少有嘅炸鮮奶

炸鮮奶細細粒好易食 入邊仲有好香嘅奶味!🥰
口感一流🙈

最後淨係講呢間放題嘅種類同質素都幾好 而且個場夠大 唔使等好耐就入到 都算坐得幾舒服!