2023-08-03
個個都話兆萬系劣食中心,但其實都有唔劣既餐廳。呢間放題之前都已經食過幾次,覺得性價比好高,但最近見佢Openrice出現勁多一式一樣既負評,於是決定去食,睇下系咪真系差左咁多。晚市20:30入坐|$288 2小時任食刺身擺盤好靚仔,三文魚肥瘦相間厚度剛好,帆立貝、赤蝦鮮甜,馬刀貝爽口。全部都食得出好新鮮,無雪味、唔腥。份量真系寫幾多黎幾多,唔會亂咁比。壽司&手卷壽司感覺比平時放題既size大少少🤏🏿灸燒系列全部都做到入口即溶。私心推薦蒜香牛油三文魚👍🏻牛油果軟穀蟹手卷正常發揮~軟穀蟹系脆既。炸物&天婦羅&鐵板燒上枱夠熱,食落系脆既,炸粉唔厚。另外推薦鹽燒牛舌,勁重牛味,熟度剛好~熟食⭐️⭐️⭐️招牌炒蜆,必食之選,完全無沙,隻隻都有肉,調味好惹味!火鍋配料選擇唔多,每次只可以選5款配料,壽喜燒湯底甜甜地好正👍🏻肥牛偏瘦,但重肉味。食放題有得打邊爐,已經系bonus。雪糕款式多,有雪條、雪糕、雪米糍,款式超過10款。每人贈送一份既禮物入面仲可以簡MOVENPICK雪糕。野食太多冇辦法逐樣講,只能夠簡啲印象比較深刻既。我系平日夜晚8:30去食既,早到左少少見到爆晒場,入去之後所有食材依然供應充足
晚市20:30入坐|$288 2小時任食
刺身
壽司&手卷
炸物&天婦羅&鐵板燒
熟食
火鍋
雪糕
野食太多冇辦法逐樣講,只能夠簡啲印象比較深刻既。
我系平日夜晚8:30去食既,早到左少少見到爆晒場,入去之後所有食材依然供應充足,冇漏單,刺身食得出新鮮,熟食都系熱辣辣,侍應態度好。唔明點解最近突然有咁多負評😅
*設加一服務費*