餐廳: 大家樂 (鳳德商場)
資訊:

2007-07-29 26 瀏覽
食物咩質數都冇乜點評,大家樂間間都咁上下,想講係佢地service幾好,有一次去食火鍋,我丈夫碟肥牛俾一個人唔小心撞跌,個人就咁走左去,收銀有個職員見到,即刻叫人俾過一碟我丈夫, 加水既阿嬸都態度好好!
2006-01-24 15 瀏覽
{好芝味}早前食左煙三文魚芝士火煱&醉雞船個煱好飽1芝士汁可添加2天使面多到會食吾曬3煙三文魚是好野,夠嫰醉雞船是老公仔叫好藥材味超多料,d魚面好出色,雞雞好入味好飽
{好芝味}
早前食左煙三文魚芝士火煱&醉雞船
個煱好飽
1芝士汁可添加
2天使面多到會食吾曬
3煙三文魚是好野,夠嫰

醉雞船是老公仔叫
好藥材味
超多料,d魚面好出色,雞雞好入味

好飽
2004-03-19 23 瀏覽
最近因某些原故, 經常幫襯. 昨晚試了他們剛推出的人參燉翅晚餐, 翅是素翅, 而湯中真有原條人參, 但我不懂分真偽, 只知道湯很有參味, 不太味精. 另有一個小菜, 一般水準.整體而言, 感覺不錯, 跟茶餐廳比, 是中等價錢, 可以接受.