2024-01-17 16 瀏覽
呢日約咗好朋友食飯,就搵咗呢一間好有韓風特色嘅韓式餐廳。見到裝潢非常新潮,有好多得意寬紅燈。位置寬敞坐得舒服。有籃球機,機舖嘅裝飾, 10分特別。餐牌上邊選擇頗多,而且價錢適中。用二維碼落單10分方便。Butter x Garlic 無骨炸雞配脆脆薯格外脆內嫩,入邊嘅雞肉肉汁豐富。而且牛油蒜蓉味重,偏鹹,不過10分惹味。冇骨食落都10分方便。芝士鐵板包泡菜炒五花肉五花肉份量頗多,而且配上可以拉絲嘅芝士, 10分惹味。兩個人食都有少少嫌多。蕃茄韓式辣海鮮中華麵見到海鮮份量頗多,有青口,大大隻蝦,同埋白爪魚。食唔到咁辣嘅可以叫職員叫佢小辣,而且中華面質爽口,配埋濃郁嘅蕃茄湯底, 10分入味。Conclusion: 適合一大班朋友嚟敘舊,因為食物份量多,而且價錢唔會特別貴,係聚餐嘅好選擇。

餐牌上邊選擇頗多,而且價錢適中。用二維碼落單10分方便。

Butter x Garlic 無骨炸雞配脆脆薯格

芝士鐵板包泡菜炒五花肉

蕃茄韓式辣海鮮中華麵

之前都試過呢間大熱打卡Y2K x 韓國機鋪主題韓式餐廳😆新一年佢地有新搞作 新增左部大力士挑戰街機 有得食有得玩✨.❣️只要喺店內堂食滿$600 即可享有一次遊玩機會🔨用錘仔大大力打落去 拎到900分 就可以免費食成張單最貴嘅菜品一次🆓大力士們快啲去挑戰喇❣️.📌前菜 $free泡菜偏鹹辣 好濃味 大豆芽辣得嚟帶麻油香 白蘿蔔最出色 酸酸甜甜好開胃 不過就配炸雞先有嘅👅.📌蟹籽海鮮煎蛋卷 $138蛋卷面頭鋪滿脆卜卜蟹籽 仲有啲沙律醬 賣相好吸引🧡蛋卷厚厚一條 有雞蛋香味 煎得唔算太老 但嫩滑啲就更好🍳切開海鮮流晒出嚟 有蝦仁仔, 花枝粒同蜆肉 爽口煙韌 充滿口感🦐🦑再撈埋恰到好處嘅忌廉汁 香滑得嚟又唔會好膩🤍.📌辣炒小章魚 $148雖然寫辣炒 但完全唔辣 似醬油炒多啲 味道鹹鹹甜甜🤔小章魚份量幾多 不過唔夠爽彈 比較腍身同嫩滑🐙另外仲有好多娃娃菜一齊炒 幾清甜🥬.📌蕃茄韓式辣海鮮湯 配中華麵 $218海鮮鍋有個爐keep住加熱 暖笠笠🔥湯底係蕃茄醬再加入韓國青陽辣椒, 番茄仔同洋蔥 酸酸甜甜 又有辣勁 超惹味🥫🌶️海鮮好足料 一齊熬湯 增添啖啖鮮味🥰蜆同青口唔腥冇沙 蝦好大隻 爽口彈牙🦐中

📌前菜 $free

辣炒小章魚

📌蕃茄韓式辣海鮮湯 配中華麵 $218
海鮮鍋有個爐keep住加熱 暖笠笠🔥
蕃茄韓式辣海鮮湯 配中華麵
湯底係蕃茄醬再加入韓國青陽辣椒, 番茄仔同洋蔥 酸酸甜甜 又有辣勁 超惹味🥫🌶️海鮮好足料 一齊熬湯 增添啖啖鮮味🥰蜆同青口唔腥冇沙 蝦好大隻 爽口彈牙🦐中華麵口感介乎粗拉麵同烏冬之間 滑捋捋帶微微韌勁 仲好索湯🍜不過最後盡快食 如果唔係煮得耐就會好腍🙈
韓式前菜
辣炒小章魚
2024-01-15 19 瀏覽
今日happy friday 同朋友去咗尖沙咀呢間韓國餐廳食飯,地方好寬敞,仲播住韓文歌,又有野玩,氣氛好好。前菜有泡菜同埋芽菜,食落有麻油味道,好開胃。1.蕃茄韓式辣海鮮湯配中華麵湯底好鮮甜,有少少辣,入面仲有好多海鮮,包括青口、蜆同蝦,中華麵好滑,口感好似烏冬,味道好惹味。2. 芝士鐵板泡菜炒五花肉個鐵板好熱,五花肉炒到咸咸香香,再加上芝士嘅濃郁味道,好好食。3. 蟹籽海鮮蛋卷入面有魷魚同蜆肉,勁足料,蛋卷煎得好蓬鬆,仲有沙律醬嘅適中酸甜味,唔會食到好流,好開胃。飲品方面,朋友揀咗接骨木花啤酒,而我就揀左蜂蜜檸檬特飲。接骨木花啤酒好易入口,清爽唔會太苦,而蜂蜜檸檬特飲就有啲酸甜嘅滋味,好解渴。整體黎講,呢間韓國餐廳嘅食物好美味,服務亦都好好,價錢亦都合理,係談心嘅好地方,朋友都讚我揀餐廳揀得好😎

前菜有泡菜同埋芽菜,食落有麻油味道,好開胃。

1.蕃茄韓式辣海鮮湯配中華麵

2. 芝士鐵板泡菜炒五花肉

3. 蟹籽海鮮蛋卷

2024-01-12
  • 大發!芝士鐵板泡菜炒五花肉
  • 蕃茄韓式辣海鮮湯配中華麵
  • 蟹籽海鮮蛋卷
2024-01-14 101 瀏覽
一入到去就見到好大隻熊bear bear,餐廳有不少打卡位置,仲有送前菜👉🏻泡菜➕辣豆芽店内新增左一部大力士挑戰街機,只要係店内堂食滿$600,埋單前可享有一次遊玩機會,Share ig story/post tag @bbb.pocha ,可再獲得一次額外遊玩機會添只要用錘仔大大力打落去拎到900分,即可免費獲得張單最貴嘅菜品一次WHITE 無骨炸雞配脆脆薯格 $188炸雞外脆內Juicy,同個醬好夾,食落酸酸甜甜,非常惹味😋,薯格香脆美味炸芝士條$68外層炸到脆卜卜,裡面係軟心芝士🧀️大發!芝士鐵板牛油蒜片蝦$198成個鐵板上面鋪滿晒芝士,真係好邪惡🙈 蝦充滿蒜香味甜米露$22飲落唔會太甜,仲有粒粒米糟,幾有咬口”Drink Me!“ $58揀咗西柚味,飲落酸酸甜甜

WHITE 無骨炸雞配脆脆薯格 $188

炸芝士條$68
外層炸到脆卜卜,裡面係軟心芝士🧀️

大發!芝士鐵板牛油蒜片蝦$198
成個鐵板上面鋪滿晒芝士,真係好邪惡🙈 蝦充滿蒜香味

甜米露$22
飲落唔會太甜,仲有粒粒米糟,幾有咬口

”Drink Me!“ $58
揀咗西柚味,飲落酸酸甜甜

2024-01-12 12 瀏覽
今日朋友帶我去位於尖沙咀嘅韓國餐廳平時尖沙咀嗰啲韓國餐廳嘅環境都比較傳統今次呢間就特別就咁樣睇呢個環境都唔似餐廳似係去咗其他地方玩呢個就係前菜個碟仔用返不鏽鋼同張枱好適合見好多台都有嗌呢啲芝士🧀拉絲邪惡嘢我哋就揀咗一個芝士鐵板泡菜炒五花肉嘩,個拉絲嘅程度睇相都覺得勁邪惡食落又唔會好肥膩,兩個人食都清得晒番茄韓式辣海鮮湯配中華麵呢一個海鮮鍋啲料好足有青口、蝦、貝殼食個麵唔會好辣仲有叫咗呢個WHITE無骨炸雞🍗配脆脆薯格🍟White是酸忌廉醬首先呢個無骨嘅炸雞,睇落已經好邪惡舊舊大大舊圓轆轆咁食落仲要勁Juicy仲加埋邪惡嘅酸忌廉醬,即係食多幾嚿都唔覺薯格呢啲都配有兩個醬汁呢間嘢真係好易食肥人整體嚟講呢一間嘅嘢做得好好本身喺出邊食都覺得好肥膩嘅嘢佢都做到恰到好處食多幾嚿都唔覺絕對可以在encore
今日朋友帶我去位於尖沙咀嘅韓國餐廳

呢個就係前菜
個碟仔用返不鏽鋼同張枱好適合

見好多台都有嗌呢啲芝士🧀拉絲邪惡嘢
我哋就揀咗一個芝士鐵板泡菜炒五花肉
嘩,個拉絲嘅程度睇相都覺得勁邪惡
食落又唔會好肥膩,兩個人食都清得晒

番茄韓式辣海鮮湯配中華麵
呢一個海鮮鍋啲料好足
有青口、蝦、貝殼
食個麵唔會好辣

仲有叫咗呢個
WHITE無骨炸雞🍗配脆脆薯格🍟
White是酸忌廉醬
首先呢個無骨嘅炸雞,睇落已經好邪惡舊舊大大舊圓轆轆咁
食落仲要勁Juicy

仲加埋邪惡嘅酸忌廉醬,即係食多幾嚿都唔覺
薯格呢啲都配有兩個醬汁
呢間嘢真係好易食肥人

整體嚟講呢一間嘅嘢做得好好
本身喺出邊食都覺得好肥膩嘅嘢
佢都做到恰到好處
食多幾嚿都唔覺

絕對可以在encore

有没有Y2k爱好者!香港也有千禧风的韩料啦!这家店的装潢还是比较精致的五彩斑斓的颜色交替🎨在这里真的很好出片📷除了有各种各样的韩料之外,里面还有不同的酒水大發!芝士鐵板泡菜炒五花肉大口大口吃肉的感觉真的好过瘾吃完一口还想再来一口

有没有Y2k爱好者!香港也有千禧风的韩料啦!

这家店的装潢还是比较精致的
五彩斑斓的颜色交替🎨在这里真的很好出片📷
除了有各种各样的韩料之外,里面还有不同的酒水

大口大口吃肉的感觉真的好过瘾
吃完一口还想再来一口
用餐優惠
試食活動
  • 大发!芝士铁板泡菜炒五花肉
没想到香港尖沙咀这里还有这么一家如此有氛围的韩料店里面的灯光还是做得比较酷炫的几种颜色的交替😉😉大夹子、熊仔🐻‍❄️都能成为拍照打卡的小角落! 附近还有他的姐妹店铺hoo 韓國包車 到时候也可以直接去那里看看哦!
2023-12-25
坐低後送上前菜泡菜和芽菜,多數韓國菜式有都有前菜,可以就咁食,可以等主菜送到時伴埋一齊食。醬油蟹配脆脆紫菜($288),醃得入味,最主要唔會過鹹,蟹肉軟林,用手一壓就可輕易擠出蟹肉,紫菜有炸過,將蟹肉放上炸紫菜一齊食更好味。大發!芝士鐵板泡菜炒五花肉($178),五花肉既份量一d都唔嗇色,非常多,厚度切得岩岩好唔會太薄,不過芝士放底下,加熱得太耐有機會燒燶,如果熄火芝士會慢慢變硬,所以要盡快食用味道就最佳。蕃茄韓式辣海鮮湯配中華麵($218),上菜見到成鍋都係海鮮心情都特別開心,湯底辣度唔算太辣,容易入口,蝦夠晒大粒厚肉,麵吸晒精華所以好入味,而且麵質粗身彈牙。
芽菜和泡菜

芽菜和泡菜
2024-01-09 16 瀏覽
嚟到一月份嘅weekend梗係要食返啲好嘢啦,好耐冇食過韓國嘢,所以口痕痕咁就揀咗呢間餐廳~佢係位於諾士佛台,裏面嘅裝修好有街頭韓式風格,好有feel,好啱同一班朋友嚟依度食嘢傾偈~我就叫咗呢幾樣野食,見到差唔多台台都有叫好吸引:⭐️BUTTER X GARLIC 無骨炸雞 配脆脆薯格韓式嘢食當然唔少得炸雞,呢度款式同口味選擇都好多!最重要嘅係佢嘅炸雞好有肉汁唔會炸到好乾,而且呢個拼盤仲有我最鍾意食嘅薯格,真係正😍⭐️ 大發!芝士鐵板泡菜炒五花肉另外芝士泡菜五花肉呢個配搭,其實都真係冇得輸。熱爐送上五花肉,加埋芝士喺上面,你會見到啲芝士慢慢溶化之後撈埋啲五花肉同埋泡菜食會令你食慾大增,想一啖又一啖咁食😎⭐️蕃茄韓式辣海鮮湯配 中華麵仲有我哋叫咗呢一個中華麵,佢本身嘅湯底係蕃茄,再加上韓式嘅辣醬,令到個口味更加有層次。而且海鮮份量都好多,感覺覺得好新鮮咬口好唔錯~加埋佢嘅中華麵煮得都比較淋,又係好快就會K.O.嘅一碟😌嘢飲方面我哋仲見咗一杯西柚汁,非常之開胃,亦都可以解膩係好唔錯嘅選擇👍😙

我就叫咗呢幾樣野食,見到差唔多台台都有叫好吸引:
⭐️BUTTER X GARLIC 無骨炸雞 配脆脆薯格

⭐️ 大發!芝士鐵板泡菜炒五花肉

⭐️蕃茄韓式辣海鮮湯配 中華麵

2024-01-09 1521 瀏覽
餐廳佔了8樓全層,一出電梯和入門口處就有一隻大啤啤熊🐻做歡迎,店舖入面都好有特色,用了各種遊戲設施做裝飾,勁多打卡位。🤩👍💯💯💯💯💯💯BUTTER x GARLIC 無骨炸🍗🍖配脆脆薯格🍟$178炸雞🍗係韓國菜的主要食品之一,這裏有幾種口味選擇,我們選擇岩鹽蒜香味,炸雞🍗份量十足,足足有十塊之多,外皮炸得香脆肉質鮮嫩,咬落很juicy,雞肉🐔已醃得很入味,不用沾其他調味醬也很好食。另外餐廳有啲貼心,附送了一碟醃酸蘿蔔,食炸雞嘅時候可減低肥膩感。😋🤤👍炸紫菜粉絲卷$68用紫菜包住韓式粉絲來炸,紫菜炸得很香脆咬落脆卜卜,粉絲不肥膩,配搭很清新。👍🫶大發!芝士🧀鐵板泡菜炒五花肉🐷$178上枱後先用火煮溶芝士🧀底,再同五花肉泡菜攪勻,打熱後的芝士🧀仲會拉絲,五花腩🐷肥瘦適中再加埋泡菜一起吃食落淡淡都好滋味。🤤🫶💯蕃茄🍅韓式辣海鮮湯配中華麵🍜$218海鮮湯很足料,有青口、蜆肉、大蝦🦐、魷魚🐙和番茄🍅等,湯底帶少少甜辣,中華面🍜有點似烏冬但質地有啲淋,吸收了湯汁的味道很好味很開胃,而且份量大大窩足夠兩人份量。😋👍🫶💯

炸紫菜粉絲卷$68

大發!芝士🧀鐵板泡菜炒五花肉🐷$178

蕃茄🍅韓式辣海鮮湯配中華麵🍜$218

2024-01-07
  • 大發!芝士鐵板泡菜炒五花肉
  • 蕃茄韓式辣海鮮湯配中華麵
2024-01-09 20 瀏覽
有個friend 12月31號生日同班朋友都喺附近返工,專登搵啲收得夜少少嘅餐廳,自己都係炸雞狂熱者又見到幾多人推介所以就選擇咗呢到,因為我啲friend都係睇我頭地方唔難搵,平時去開諾士佛台飲酒,一上斜坡就見到可以搭𨋢上去,係上到去有少少搵唔到門口,行過頭再調返轉頭,果然係打卡餐廳由出𨋢嗰一刻都已經係俾晒啲位你打卡影相,不過建議門口個塊鏡可以整哈哈鏡滿足我哋影長腿嘅心態入到去見到個餐廳都唔細幾多位置,當時個場坐左一半部份嘅枱,識做嘅我即刻行過去同侍應講自己Booking咗幾多點,等侍應幫我安排帶位始終唔係麥當勞費事亂咁坐坐低咗之後喺QR code落單,其實我對人手落單嘅餐廳有啲恐懼,永遠口同鼻拗跟住有泡菜同埋芽菜同埋一大支凍水,問過(有個有紋身嘅侍應幾靚仔)係隨便refill叫咗忌廉炸雞🍗黑松露炸醬麵🍜泡菜煎餅🫓海鮮蛋捲🍳泡菜炒飯🍚三杯特色飲品🍸老實講,我自己對食嘅要求唔高,不過不失,依間餐廳應該係以打卡主題為主,見到佢裝修落咗心機,比起好多一般嘅餐廳個感覺係唔同啲,唯獨係黑松露炸醬麵可能因為有芝士我個人覺得比較鹹左啲,至於泡菜煎餅同埋海鮮蛋捲比起個外型可能會令我有啲啲咁多失望,因為

始終唔係麥當勞費事亂咁坐

老實講,我自己對食嘅要求唔高,不過不失,依間餐廳應該係以打卡主題為主,見到佢裝修落咗心機,比起好多一般嘅餐廳個感覺係唔同啲,唯獨係黑松露炸醬麵可能因為有芝士我個人覺得比較鹹左啲,至於泡菜煎餅同埋海鮮蛋捲比起個外型可能會令我有啲啲咁多失望,因為佢外型係真係唔錯,我可以比合格嘅分數啲嘢食📝

令我驚喜嘅係可能因為2023年嘅最後一日?

食食吓飯隔籬枱同埋唔知邊張枱有人飲醉酒瞓低咗,見到其他客人同埋啲侍應都好關心佢哋有冇事,去到呢度我先醒起係喎呢度有得飲酒,落單嗰陣掛住睇嘢食是但就叫咗三杯冇酒精嘅特飲🍷都OK嘅

預約咗之後其實都收到電話同埋坐低咗之後侍應都有提我哋用餐時間好似係個半鐘?因為個朋友生日公主出巡係咁影相完全冇睇時間,原來坐咗兩個幾鐘,可能餐廳咁嗰個時段冇咁full所以都冇趕走我哋,叫佢哋俾蛋糕見到戴帽嗰個男仔專登轉咗首韓國生日歌

埋單人頭如果計埋生日好似差唔多$300左右唔係好記得,因為已經掉咗張單,走嗰陣有兩個女侍應再同我個friend講生日快樂,聖誕快樂🎄

總括依然:

環境💜💜💜💜🤍
睇得出有心經營打卡kpop style
但人係貪心的,會想再多啲嘢可以繼續影相
未必會經常光臨,但係久唔久可能會同其他朋友光臨,睇心情啦

食物💙💙💙🤍🤍
呢個係我個人嘅食評,我覺得未去到眼前一亮好好食,但係都未去到好差好失望,唔會要求100%還原韓國味道,份量對於我哋幾個女仔嚟講係有食淨需要打包嘅

服務🩷🩷🩷🩷🩷
其實同侍應都冇乜點樣交流,因為都冇乜嘢需要交流,不過入座、點餐疑問、用餐須知、keep蛋糕、禮貌、其他疑問或推介其實都nice既,反正有需要我就會舉手問
2023-12-31
慶祝紀念
生日
  • BUTTER X GARLIC 炸雞配脆脆薯格
尖沙咀这家藏在八楼的韩国菜被我挖到了夜店y2k风特别适合喜欢拍照的饱宝们~重点是味道还不赖!!很少ho啤酒🍺的我 爱上了他们家的刨冰啤酒特别的清爽解腻 也不会有那么重的啤酒涩味~🍅韩式番茄海鲜汤🐙真的下本~海鲜足!番茄味浓郁~还有搭配的韩国面好入味~滋溜滋溜就一碗🍗BUTTER X GARLIC炸鸡🍗香酥多汁的炸鸡搭配着薯格无骨炸鸡吃起来特别爽哦~🧀芝士铁板烤虾🦐满满的一盘拉丝芝士加上大虾🦐这个我真的好爱!!虾仁肉质脆脆的◔.̮◔✧还可以跟小伙伴一起玩喝酒小游戏增进友谊~Bearbear跳or啤啤BOMB!玩法简单又刺激~🤩
尖沙咀这家藏在八楼的韩国菜被我挖到了
夜店y2k风特别适合喜欢拍照的饱宝们~
重点是味道还不赖!!

很少ho啤酒🍺的我 爱上了他们家的刨冰啤酒
特别的清爽解腻 也不会有那么重的啤酒涩味~

🍅韩式番茄海鲜汤🐙
真的下本~海鲜足!番茄味浓郁~
还有搭配的韩国面好入味~滋溜滋溜就一碗

🍗BUTTER X GARLIC炸鸡🍗
香酥多汁的炸鸡搭配着薯格
无骨炸鸡吃起来特别爽哦~

🧀芝士铁板烤虾🦐
满满的一盘拉丝芝士加上大虾🦐
这个我真的好爱!!虾仁肉质脆脆的◔.̮◔✧

还可以跟小伙伴一起玩喝酒小游戏增进友谊~
Bearbear跳or啤啤BOMB!
玩法简单又刺激~🤩
-啤啤Bear韓國包車-@尖沙咀.餐廳裝修超級Y2K氣氛,加埋螢光藍的燈光、大大個心型Disco Ball,藍球機及跳舞機,每個位都好適合打咭影相。.炸紫菜粉絲卷 ($68)用紫菜包住韓式粉絲,再炸到香脆,咬落外脆內軟。大發!芝士鐵板泡菜炒五花肉 ($178)超邪惡嘅炒五花腩!厚厚的芝士底,打熱後仲會拉絲,再加埋泡菜,同軟嫩的五花腩,食落啖啖都好滋味。蕃茄韓式辣海鮮湯配中華麵 ($218)好足料的海鮮湯,有青口、蜆、大蝦、魷魚等,加埋唔會好辣,加埋蕃茄同青椒調味,微辣滋味更令人開胃。中華麵有點似烏冬,但質地再淋一點。吸晒湯底的味道,超級好味。More Than Lemonade ($58)加入蜂蜜的Lemonade,酸酸甜甜好清新。Drink Me($68)粉紅西柚加香橙,減少了西柚的澀味。.
-啤啤Bear韓國包車-
@尖沙咀
炸紫菜粉絲卷 ($68)
用紫菜包住韓式粉絲,再炸到香脆,咬落外脆內軟。

大發!芝士鐵板泡菜炒五花肉 ($178)

蕃茄韓式辣海鮮湯配中華麵 ($218)

More Than Lemonade ($58)
加入蜂蜜的Lemonade,酸酸甜甜好清新。

Drink Me($68)
粉紅西柚加香橙,減少了西柚的澀味。
2024-01-05 16 瀏覽
聽講佢係Hoo韓國包車既姊妹店, 所以店內同樣滿佈打卡位, 舖頭大玩最近熱爆既Y2K兼街頭機舖風格, 成間店都佈滿遊戲機、籃球機同霓虹燈, 充滿迷幻感, 氣氛一流!大發!芝士鐵板泡菜炒五花肉 $178以gas爐不停幫鐵板加熱, 令到芝士唔會攤到凍哂以變硬, 而係keep住融化, 令每一啖都有拉絲既效果, 五花肉份量亦非常多而且口感軟嫩.蕃茄韓式辣海鮮湯配中華麵 $218湯底辣度適中, 仲有小小蕃茄酸味中和返辣味, 入面海鮮種類都算多, 有八爪魚、蜆、青口、蝦等, 個蝦仲非常爽口新鮮.炸芝士豬扒 $68切開後入面有爆漿式拉絲芝士, 而且即使炸過之後豬扒肉質都唔會太鞋, 芝士愛好者一定唔可以錯過. 原味無骨炸雞配脆脆薯格 $178無骨炸雞夠哂方便, 而且佢炸漿夠薄夠脆,雞肉 內裡仍然保持juicy, 薯格則新鮮炸起, 入口仍然熱辣辣又脆口.

大發!芝士鐵板泡菜炒五花肉 $178

蕃茄韓式辣海鮮湯配中華麵 $218

炸芝士豬扒 $68

原味無骨炸雞配脆脆薯格 $178
2024-01-05 12 瀏覽
这是什么隐藏韩料呀!秒穿韩国街头的感觉 就在尖沙咀这片,很容易找到的位置朋友都夸夸选的真不错,是年轻人都爱的Y2K复古风隨手拍都秒出片呢!忍不住各种拍📸照了。放的都是kpop歌曲,开心💕~霓虹灯光,爱心舞球,哇哇哇~灯光效果,气氛直接拉🈵~!.餐食也和韩剧里的一毛一样!出品也都好惊喜,很nice的那种。啤啤boom太酷喇‼️🍻啤酒➕烧酒=深水炸弹今天又是快乐无限的节奏!.📍啤啤beer韩国包车

这是什么隐藏韩料呀!
秒穿韩国街头的感觉
就在尖沙咀这片,很容易找到的位置

朋友都夸夸选的真不错,
是年轻人都爱的Y2K复古风
隨手拍都秒出片呢!忍不住各种拍📸照了。
放的都是kpop歌曲,
开心💕~
霓虹灯光,爱心舞球,哇哇哇~
灯光效果,气氛直接拉🈵~!
餐食也和韩剧里的一毛一样!
出品也都好惊喜,很nice的那种。
啤啤boom太酷喇‼️
🍻啤酒➕烧酒=深水炸弹
今天又是快乐无限的节奏!
📍啤啤beer韩国包车
  • 蟹籽海鮮蛋卷