2004-04-13 60 瀏覽
好佩服哈迪斯的方針選址喜在新市鎮及租金平的地方這樣能使資源投放在食品質素上由於本人在旺角區工作故一有假期都會到這食東西說回正題,這裡的出品十分出色最愛是她的炸雞跟芝士肉醬意粉.炸雞十分香脆..又不會太肥..肉汁又多而肉醬意粉味道不錯肉醬味濃最重要是她們任何時間都能保持食物的水準.因有好幾次我是接近她們收工的時間去這餐廳雖不及m記普及,但勝在食品品質高故就算不就腳..我都以她為快餐店的首選..
好佩服哈迪斯的方針
選址喜在新市鎮及租金平的地方
這樣能使資源投放在食品質素上
由於本人在旺角區工作
故一有假期都會到這食東西
說回正題,這裡的出品十分出色
最愛是她的炸雞跟芝士肉醬意粉.
炸雞十分香脆..又不會太肥..肉汁又多
而肉醬意粉味道不錯肉醬味濃
最重要是她們任何時間都能保持食物的水準.
因有好幾次我是接近她們收工的時間去
這餐廳雖不及m記普及,但勝在食品品質高
故就算不就腳..我都以她為快餐店的首選..
2004-04-02 49 瀏覽
新出的三"反"市蝦堡好好食!佢個sauce好似係蛋黃sauce 個包唔係普通包好似煎蛋咁+埋芝士真係正!佢既燒雞wing好食過kfc好多呀佢似真係bbq多d~
新出的三"反"市蝦堡好好食!
佢既燒雞wing好食過kfc好多呀
佢似真係bbq多d~
(非會員)
2003-12-07 18 瀏覽
^_^!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(非會員)
abc
2003-12-04 25 瀏覽
Good
Good
2000-09-21 49 瀏覽
老麥有炸雞(翼) ,肯德基有炸雞,哈迪斯亦有炸雞,咁多炸雞之中我覺得哈迪斯o既炸雞最好味,點解? 哈迪斯o既炸雞唔鞋口夠嫩夠滑,出面o既脆漿又炸得o岩o岩好,唔似得肯德雞同麥記雞咁勁索油,完全唔油膩就算凍o左d 先食都冇問題,所以話下次去哈迪斯,記得叫雞o勒!

【開飯喇☆老友記】.. <br>食完又多汁又平o既雞雞Snack後,肥佬佬就拖注肥太太隻白雲X手繼續係新港城度遊蕩,蕩o下蕩o下,見到阿◤蛋撻王◢,噢!佢唔係邊個人而係一間麵飽餅店,唔駛肥佬佬介紹,大家都知佢o既強項,..<br>燕窩蛋撻八蚊一個;葡撻五蚊, 雙皮奶撻五蚊; 酥皮蛋撻三個半; 都唔太貴, 肥太太即刻話咁抵,要試燕窩個隻, 肥佬佬咁鬼死孤寒,梗係食隻酥皮撻架啦..肥太太見肥佬佬D口水唔停咁流,就話『好啦!俾細細啖過您試o下喇,衰鬼!』..燕窩唔係多, 都有三四塊似係,但味度OK,燕窩?唔通八蚊就想同阿或阿一樣!係都唔夠食喇!! <br>哈!唔知係咪心理作用呢,肥太太食完個撻後,隻白雲X手,真係滑o左,而肥佬佬食完個一啖,又靚仔o左,..HeHee!!<br>【青靚白淨喇☆老友記】
【開飯喇☆老友記】..
<br>
燕窩蛋撻八蚊一個;葡撻五蚊, 雙皮奶撻五蚊; 酥皮蛋撻三個半; 都唔太貴, 肥太太即刻話咁抵,要試燕窩個隻, 肥佬佬咁鬼死孤寒,梗係食隻酥皮撻架啦..肥太太見肥佬佬D口水唔停咁流,就話『好啦!俾細細啖過您試o下喇,衰鬼!』..燕窩唔係多, 都有三四塊似係,但味度OK,燕窩?唔通八蚊就想同阿[伯難事]或阿[鹵痕家]一樣!係都唔夠食喇!!
【青靚白淨喇☆老友記】