2024-11-27
餐廳位於荃灣,餐牌都好簡單易明,分開3個唔同價位,食物質素同種類都會因應價錢有所不同,食物種類真係一點都唔少。今日就試佢最高級別個餐,可以食到超過152款食物,仲要係任食黑毛和牛120分鐘任食呢個餐除咗可以任食不同和牛同澳洲美國和牛,當然仲有一啲海鮮嘅選擇會多咗。因為食物種類繁多,我會揀當中我覺得好食或者比較少見嘅食物去推介畀大家。淨係肉類牛/豬/雞都有唔少選擇,但最出色一定係黑毛和牛六款,入口爽口彈牙,又有肉味同油花香。此外,極上夏多布里昂同牛舌拼豬五花肉,亦都相當一流,每次出菜個質素都keep到一致水平。仲有炸蝦都好高質,個人私心最推介,我一個人都食咗佢成10隻。套餐會包埋海鮮任食,海鮮好新鮮,尤其帆立貝同海蝦size好大隻,亦唔會有雪藏味,青口和原隻魷魚筒又香又滑,都係必點之選。佢哋嘅醬料及飲品擺位都睇得出好用心,餐廳佔地都大,有唔少卡位,仲有一列長枱可容納一班朋友一齊用餐,抽風亦做得算唔錯,唔會好重油煙味,整體環境都整潔乾淨光猛。呢度係用QR Code落單,但一埋位職員都好用心介紹menu,態度認真唔錯,上菜同收碟速度都好快,亦無漏單嘅情況出現。呢度嘅食物質素又好,相當合理抵食
呢度係用QR Code落單,但一埋位職員都好用心介紹menu,態度認真唔錯,上菜同收碟速度都好快,亦無漏單嘅情況出現。呢度嘅食物質素又好,相當合理抵食,食到飽飽又開心,我應該都會推介畀其他朋友,又或者約埋一大班人嚟食,到時一定會仲開心。