2024-09-27
呢間日式燒肉放題係朋友向我推薦嘅,而且店網上評價唔错,於是就去試一試。入到去,室內嘅裝修風格和燈光都有種日本燒肉店嘅感覺,幾舒適嘅。極上夏多布里昂係呢個餐必食既頭盤,呢個部位係菲力嘅中心部位,肉質好軟滑,脂肪分佈均勻,入口唔油膩,烤完之後更加香濃,真係一流。黑毛和牛六款黑毛和牛六款,包括肉眼、肩胛肉、一口牛、三角腹肉、牛肋肉、牛肋條,每款都各有特色,肉質鮮嫩,脂肪分佈均勻,烤完之後油香四溢,真係令人食指大動。黑毛和牛牛肉角切(一口牛)黑毛和牛牛肉角切,一口牛,份量啱啱好,肉質嫩滑,烤完之後香氣四溢,入口即化,真係好滿足。原隻魷魚筒呢度嘅原隻魷魚筒真係一絕,魷魚新鮮彈牙,燒到啱啱好,外層微微焦香,內裡嫩滑多汁,配上特製嘅燒汁,真係好開胃。極上厚切牛舌極上厚切牛舌,烤到外層微微焦香,內裡嫩滑多汁,入口即化,真係令人一試難忘。青口燒肉點少得青口,青口鮮甜,燒完之後更加香濃,配埋燒肉一齊食,真係好滋味。黑毛和牛薄炙壽喜燒里脊肉、黑毛和牛薄炙壽喜燒里脊肉,薄薄一片,燒完之後口感特別爽脆,配上壽喜燒嘅醬汁,味道更加豐富,真係一流。整體嚟講呢一間餐廳好高質,出乎意料之外,完全係有驚喜嘅組合,真心推介
香濃,真係一流。
黑毛和牛六款
黑毛和牛牛肉角切(一口牛)
原隻魷魚筒
極上厚切牛舌
青口
黑毛和牛薄炙壽喜燒里脊肉、
整體嚟講呢一間餐廳好高質,出乎意料之外,完全係有驚喜嘅組合,真心推介大家過嚟佐敦嘅話都可以試吓呢一間餐廳!!