2013-08-31
基本上我地學校既同學好多學生都中意食合記 只系因為鋪位比較遠 所以就吾算好多人去食 但系次次lunch都full哂 次次都要等:(今日好好彩好早到左 所以吾洗等位 但系都系岩岩好坐門口位炸 同人搭台既感覺始終都系麻麻 不過吾緊要拉 繁忙時間系甘上下架拉。其實我知好多人泥合記都系食燴牛肉意or乾炒牛肉意 但系我吾食牛 所以無食過 淨系朋友叫既時候食過少少時粉既味道 乾炒意都吾錯既:$我次次都昶食燴雞翼意 一系就食特餐。因為雞翼真系好好食 雖然系煎雞翼 值系食落口吾會覺得熱氣 同埋燴意真系好入味 吾會系汁同意粉好似分開甘。而特餐重點就系多士 其實我一直吾會對特餐既多士會有期望 但求吾會乾。自從有次叫特餐+$2改多士 一試就同上!!!d多士真系好鬆軟 但系外層系烘到脆脆地 仲要有牛油系面 吾會膩 反而仲會令到個多士更香 食落去吾會乾爭爭 呢個$2多士簡直一流。