2019-08-20
今日去半島冰室個下午茶☕️先⋯⋯⋯小公主好邪惡食 #椒鹽炸雞脾🍗 配紅豆冰🥤 仲追加薯條🍟 ,個雞皮係脆既,但我地握人椒鹽因小公主食野食比較plain,小公主話炸雞脾好juicy,薯條🍟好正⋯⋯杯紅豆冰就麻麻地,之後跟餐叫咗杯凍徐都⋯⋯⋯水鬼尿咗啦😰Vienn叫咗 #芝蛋豬扒飽🍔 一開芝士🧀流心,個蛋就喊係流心既,so far係幾得意既,豬扒係煎所以唔係脆,會有d肥膏位,可以接受,如果未食過可以試下,係咪勁好食就得意囉,未算係好好食🤔🌟但勝在服務超好,勁nice,價錢今時今日來講係「抵」Tim la🌟真心講咁價錢,有咁既質素,已經算好❤️✌🏽✌🏽餐飲再好d就正啦⋯⋯🌟平時諗唔到食咩好都可以試下,種類選擇都多半島冰室 (北角)地址:北角炮台山宏安道14-28號威德閣地下2號舖#TR90達人 #怎吃也不胖#肥dodo食記
🌟平時諗唔到食咩好都可以試下,種類選擇都多
半島冰室 (北角)
地址:北角炮台山宏安道14-28號威德閣地下2號舖
#TR90達人 #怎吃也不胖