2022-01-05
今晚同朋友去元朗新開嘅居酒屋食串燒飲嘢,一入去見餐廰有好多優惠推出,最吸引我哋係如果食滿$500清酒只係$158,真係好抵,所以我哋叫左支,而且晚上8:45後入座仲有85折👍我地叫左:串燒海鮮拼盤(有蝦、鮑魚、扇貝同魷魚)、炸雞皮、炸雞、土佐豆腐、海鮮天婦羅同埋炸池魚仔😂😂,全部用黎佐酒一流👏🏻呢度炸物同串燒真係好味,尤其係炸池魚仔同埋燒魷魚,口痕叫完一樣又一樣,好想試埋海膽黑魚子拉麵,之後聞到隔離枱食牛魔王拼盤好鬼香,不過已經好飽,下次再嚟食過😋安寧路少有呢類居酒屋,全部響曬教育路嗰邊,呢邊坐車方便好多,依家食串燒可以多個選擇😋加上呢度員工親切友善,環境裝修得好有日本feel感覺非常舒服,仲可以坐室外,方便鐘意出去呼吸啲朋友😜食物方面選擇又多,有串燒、炸物、拉麵、丼飯,冇限時間,啱晒我地嗒返幾杯,一路食一路吹水嘅酒肉朋友,希望繼續保持水準😋👏🏻👏🏻🏨千杯串居酒屋📍地址:元朗安寧路110-136A號好景樓地下10號舖
🏨千杯串居酒屋
📍地址:元朗安寧路110-136A號好景樓地下10號舖