2025-03-27
今日去咗食台式火鍋,叫咗個澳洲M7牛胸腹套餐,牛板鍵同澳洲和牛都好嫩好有嚼勁,味道一流, 牛肉入口即化,滿口都係牛肉嘅香氣,細細塊咁唔會塞飽你,可以試多啲唔同既肉這間台式火鍋放題真係好多選擇,除咗有好多種類嘅蔬菜,仲有麻吉燒同韓國拉麵等等,嘢飲都好多款揀,真係食到超滿足, 蔬菜新鮮,麻吉燒好特別,食韓國拉麵一定要配沙茶鍋底,每一口都好滿足, 椰子雞湯底都推薦!好香椰奶味最推薦嘅係佢哋嘅台灣小食,花枝丸同蝦卷真係必點,即炸咁香脆, 花枝丸外皮酥脆,內裡肉質Q彈,蝦卷嘅蝦肉唔梅架啵,十分欣賞整體環境同服務都好好,侍應好有禮貌,上菜速度快,值得encore, 餐廳嘅裝修係台灣風,讓人覺得好親切,仲有好多台灣嘅裝飾品,幾有心思依間台式火鍋係我食過最滿意嘅火鍋放題之一,無論係食材嘅質素、菜式嘅多樣性,還是服務嘅周到,都覺得好有誠意