2023-11-21
最近好喜歡同朋友去探訪唔同的燒肉店👭👭👭 今次我地就㨂左依間位於旺角地鐵站附近(超級易去🫶 ), T.O.P 商場入面嘅靚靚日式燒肉店❤️❣️ 燒肉店入面新淨又舒適,加上日本風格的裝修同埋音樂,令人好似去咗日本咁🤭🤭🤭 氣氛超正👍👍👍燒肉套餐包括有多達百幾款的食品可以㨂🤩🤩🤩 除左主打的美味燒牛肉🥩🍗🍖 仲有小食、前菜、海鮮、豬、雞、蔬菜,全部用手機落單,即點即到,超級方便👍另外仲可以到出面嘅自助吧,任攞想食想飲的雪糕同埋飲品🍨🥤 超級豐富吸引☺️☺️☺️我地超級鐘意佢嘅牛扒🐮❤️ ,厚切又大件,超級鮮嫩,油花均勻,煎落散發著超香的牛味🤤 整係聞到都流曬口水🤤🤤🤤 食落外層焦脆,內裡軟腍肉汁滿滿,一級棒👍👍👍👍 佢地既套餐性價比極高,超足料誠意十足,下次一定會再黎😍❤️❣️