2023-03-19 194 瀏覽
雖然疫情過去, 但希望都可以保持意識, 唔好就咁搵手掂d食材, 最好用返手套。 掂完其他野, 跟住又掂食材,收拾完其他食客食完的, 咁啱又有人收垃圾, 又掂d食材,d感覺唔係太好😖😖😖。員工好似心不在焉, 講咗唔係要呢樣, 佢表示知道, 但最終都係比錯。到比錯, 同佢講, 佢都唔會講唔好意思。叫了鍋貼, 但其他分店好食d。唔會鼓勵係呢間店到食。
叫了鍋貼, 但其他分店好食d。
唔會鼓勵係呢間店到食。
外賣自取
2021-06-09 385 瀏覽
我是一個八方雲集愛好食家,由於住在附近所以哩間經常會過嚟幫襯,佢嘅味道餃子生同屬味道一樣嘅同其他連鎖店。【食物】唯一一點呢就係佢嘅鍋巴嘅程度是否好食。譬如我而家上傳嘅圖片呢佢基本上呢就違背咗佢嘅鍋貼呢兩個字。基本上呢就係帶有小鍋巴的蒸餃!【環境】可能由於地理位置偏僻幫襯堂食嘅人嘅減少所以佢哋都唔會有冷氣呢樣野, 呢一點我覺得大家都理解嘅。【服務】總體來講呢啲咁嘅嘢食呢嘅服務態度咁樣都算係咁上下嘅但係呢敗在呢就係有啲時候佢唔拎啲估下等得太耐俾啲外賣快啲食物出爐。導致到啲食物嘅品質唔夠達標。

基本上呢就係帶有小鍋巴的蒸餃!

【服務】總體來講呢啲咁嘅嘢食呢嘅服務態度咁樣都算係咁上下嘅

招牌鍋貼