2020-10-25 362 瀏覽
68蚊一個定食(鯖魚定食)飯煮到爛晒而且配菜都較細份只有個麵豉湯較為可取。28蚊一份玉子燒 4舊加埋都只有一個手掌心大 每塊都得1cm厚 食落都唔似係餐廳即整 似買外面啲急凍食品咁拉麵煮爛湯又冇味真係好難食 雖然唔太貴,但可能去日式超市買個外賣便當都會好食過佢。真心失望。
68蚊一個定食(鯖魚定食)飯煮到爛晒而且配菜都較細份
只有個麵豉湯較為可取。
拉麵煮爛湯又冇味
真心失望。
今日晏晝同朋友經過去食,食咗佢間鋪頭用烏冬打邊爐,跟住叫咗杯凍奶茶少甜,係一般茶餐廳奶茶,冇乜特別,日本餐廳,係幾有日本風格,入到去幾好,空間寬敞舒適,全場滿座,上菜速度比較快,幾不錯,感覺良好,good。我朋友叫咗個炸雞軟骨,幾好味,同埋個牛肉丼都幾好味,個人認為好味過仆嘢家,值得一試少少建議,如果有日本茶供應就完美,因為淨係水提供。其他都正正常常冇乜問題,如果要俾分,可能93.94/100。誠推

少少建議,如果有日本茶供應就完美,因為淨係水提供。

誠推
2020-10-21
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
聖誕節
  • 牛肉丼
2020-10-03 384 瀏覽
途經樂富廣埸,發現新開一開日式食店,於是入店內,查看餐牌後,與家人點了雜錦海鮮鍋燒烏冬,香濃番茄海鮮鍋燒烏冬,炸鷄軟骨等食物。烏冬以一個小火鍋盛載送上,及加火保持温度,使之不用太快失温,食時保持熱騰騰,雜錦海鮮鍋燒烏冬湯底鮮甜,香濃番茄海鮮鍋燒烏冬番茄味濃,烏冬有靱性,蝦肉彈牙、鮮味、口感不錯,炸鷄軟骨香口,有一點喜出望外。日後再試店內其他食品
日後再試店內其他食品
2020-10-03
15 分鐘 (堂食)