2017-07-29 613 瀏覽
一次路過買咗佢地嘅腸粉同埋粉果,由於我本身係唔鍾意食花生嘅…所以粉果我不予置評。。不過味道都算唔錯,d腸粉好滑好爽口,不過佢d醬汁調教的唔系幾好,有d酸咸,不過整體口感都算ok
2017-07-29
  • 腸粉
2015-10-02 625 瀏覽
腸粉好滑好滑好好滑食咗會上癮一定要多汁最近鍾意多甜醬豉油普通la反而燒賣係我最近最愛魚肉真係有魚味有咬口少粉豬肉燒賣反而有啲鞋ok lasevice ok la

最近鍾意多甜醬

豬肉燒賣反而有啲鞋
ok la
sevice ok la
2015-02-25 405 瀏覽
this time is even better!!!腸粉好滑好滑好好滑食咗會上癮一定要多汁I prefer no chilli saucechilli sauce is abit bitterwill go back for more 腸粉so nice!!!!!service quite good!!!!
this time is even better!!!
I prefer no chilli sauce
chilli sauce is abit bitter

will go back for more 腸粉
service quite good!!!!

2 分鐘 (外賣自取)
2014-11-24 264 瀏覽
腸粉好滑好滑好好滑食咗會上癮一定要多汁佢D豉油溝咗嘢令腸粉更好味will go back for more 腸粉so nice!!!!!service quite good!!!!
佢D豉油溝咗嘢
令腸粉更好味

will go back for more 腸粉
2014-08-06 291 瀏覽
腸粉好滑好滑好好滑食咗會上癮一定要多汁佢D豉油溝咗嘢令腸粉更好味魚蛋...So so...D sauce 唔夠辣...魚蛋唔夠彈...will go back for more 腸粉 thoughso nice!!!!!service quite good!!!!
佢D豉油溝咗嘢
令腸粉更好味
魚蛋...
So so...
D sauce 唔夠辣...
魚蛋唔夠彈...