2021-11-22
睇黎我真係太掛住日本🇯🇵又食日本嘢🤣今次同兩個朋友三個女仔去試呢間位於旺角嘅居酒屋🏮,店裏面有好多日本燈籠同埋旗幟做裝飾,令到人有一刻感覺好似置身於喺日本🇯🇵餐廳主打當然係日式料理,招牌係火山石燒牛、串燒同埋鍋物。而且仲提供超過100種嘅梅酒,清酒🍶我哋叫咗A4日本和牛鍋、火山石燒澳洲M6和牛、日式炸雞、和牛牛筋煮、芝麻雞翼、蟹膏飯、抹茶蕨餅、柚子芝士蛋糕、三杯梳打同埋一杯辣椒梅酒咁多款食物質素都好平均,但我最佢哋嘅和牛🤤A4和牛霜降油花分布均勻,肉質軟嫩,入口後肥而不膩🤤而澳洲M6雖然冇細膩嘅口感,但勝在牛味濃郁、口感多汁😋和牛牛筋煮呢個非常入味,而且筋位軟腍,口感滿滿另外我好鍾意呢度嘅氣氛,加上裝飾同埋日本嘅音樂,真係好似喺日本咁🥳可能我真係太掛住🇯🇵🤣la整體黎講都好滿意👍🏻推介👍🏻
整體黎講都好滿意👍🏻推介👍🏻