2022-05-03
入到去有種去左日本既感覺, 因為呢度既裝修好有氣勢, 同埋好光猛💡無論係茶杯, 去到枱堆墊, 都感受到佢地既用心, 最貼心係牆上俾客人掛袋既掛鉤🪝 呢度既主打係日式丼飯同埋火餡卷物, 另外仲有啲日式小食😉 眼見大部分既客人都係一人一碗丼飯加卷物, 所以黎到叫呢兩樣野一定冇錯😂九公丼🦐($178)因係入面有九樣唔同既刺身所以叫九公丼, 個名係改得有啲搞笑, 但係一定會令你記得🤣 海膽, 三文魚, 三文魚籽, 牡丹蝦, 蟹肉, 左口魚, 帶子, 拖羅蓉, 薑🤤 全部食落都好有鮮味, 海膽勁creamy完全唔腥, 左口魚輕輕燒過幾香口😍 飯就當然係用珍珠米啦, 唔好睇佢好似唔多咁, 我地兩個人share食落都幾飽😅金龍卷🍣($68)由頂到卷既中間都有種澎湃既感覺, 面頭係炸過既鰻魚配上蟹籽同埋沙律醬, 中間包住蕃薯粒同青瓜絲, 食落口感好豐富👍🏽 飯卷係被滿滿既鹽包圍住, Staff 會係你面前用火槍點著, 唔會燒到啲飯卷, 超級打卡abel😎焦糖三文魚卷🐟($68)本身諗住叫海膽忌廉餅可惜賣曬, 估唔到錯有錯著, 叫左呢個飯卷又幾有驚喜喎😍 三文魚上有一層薄薄既焦糖甜甜地同軟綿綿既三文魚又
九公丼🦐($178)
金龍卷🍣($68)
焦糖三文魚卷🐟($68)
本身諗住叫海膽忌廉餅可惜賣曬, 估唔到錯有錯著, 叫左呢個飯卷又幾有驚喜喎😍 三文魚上有一層薄薄既焦糖甜甜地同軟綿綿既三文魚又幾夾, 中間都係夾左蕃薯同青瓜絲, 成個配搭好正🥒
估唔到今次隨便行入一間餐廳會帶黎意外既收獲, 呢間餐廳性價比高, 就算唔叫野飲都可以飲呢度免費提供既熱麥茶😉