2017-08-09 457 瀏覽
呢間餐廳已經開左一段時間 食物質素非常吾穩定 奈何駿景園位於邊陲 可選擇既吾多 除左快餐 就只剩下酒樓及這塊葉🌿每星期都會同家人幫襯1-2次 可能經常轉換師父 平時食物質數吾穩定之餘比我感覺似係撈埋多過料理...是日7/8晚上 打算食一餐頹廢餐既我地 卻有意外驚喜 三杯雞非常入味及軟滑 而且甜鹹剛好 而且上枱滋滋聲 係難得既水準之作奈何雞件只有7件左右 不過吾好味既 20件也徒然 爸爸點既什麼台灣炒旦 反正就是蝦仁雞柳炒旦吧 廚師用左蔥油之類調味 居然意外美味 而且難得是滑旦喔 配上鹹鹹肉燥飯 意外好滿足美味既一餐不過飯上有奇怪既豆豆 襯吾襯就見仁見智服務方面就不過不失 餐廳環境偏細 能清楚聽到樓面傾計 就連廚房儀器聲音也能稍稍聽到
係難得既水準之作
不過飯上有奇怪既豆豆 襯吾襯就見仁見智