2018-06-15
其實係觀塘只要細心啲搵,好多工廈都有好野食😈好似呢間咁~食物質素非常高呀!👉🏿✨神戶野菜牛肉鍋 Hkd 118 💸📌呢個完全加分加到爆!一個鍋入面有牛肉,野菜,洋蔥,粉絲,雞蛋,豆腐同蘑菇等👀配料算係非常多架!湯底清得黎唔會冇味,愈煮愈入味,好正👍🏿👉🏿✨明太子蟹肉炒飯 Hkd 118 💸📌其實我開頭真係麻麻地明太子,但開始慢慢接受到🤣明太子味道都算出,簡直係成個飯既主題,蟹肉都食既架~後未同朋友食食下放埋落個鍋到變湯飯,又幾好食喎🤣👉🏿✨日式他他醬吉烈魷魚 Hkd 68 💸📌佢啲他他醬多到成座山咁🤣魷魚雖然係炸但一啲都唔乾,完全係同朋友鯨吞咁濟😅👉🏿✨燒雙重芝士年糕 Hkd 58 💸📌食日本菜既同時都不忘韓國🤣呢個真心芝到爆!上面鋪左一塊芝士,入面年糕夾心又係芝士☺️問你怕未!👉🏿✨milk chocolate caramel Hkd 36 💸📌正常野飲🤣唔會偏甜~下次可能會試mint chocolate 😋👉🏿✨smoothie kiwi Hkd 42 💸📌就係普通既奇異果沙冰🤣🤣冇乜特別呢
👉🏿✨神戶野菜牛肉鍋 Hkd 118 💸
👉🏿✨明太子蟹肉炒飯 Hkd 118 💸