2009-01-18 21 浏览
第一次食安德魯葡 tart 係舊店,買左要拎走食~~雖則好味,但環境配合唔到總有少少不足~今次刨好旅遊書先黎,知道佢開左間 cafe 店,初時都怕揾唔到原來係舊店轉角位佈置好靚,好悠閒呢~~葡 tart 當然係必食 (我地竟然可以係 lunch 後再毎人食兩件~完全忍唔到口 !!)仲 order 左杯 mocha, blueberry cheesecake and orange juice葡 tart 同香港的完全無得比,個皮又脆又鬆~~蛋汁好滑,又不會過甜熱辣辣放入口真係幸褔無比 orange juice 係鮮搾,好多果肉,好味mocha 都好飲,唯一唔好的係.....個 blueberry cheese cake 好難食 !!個面係一層黑加倫子味的 jelly ........ cheese 味近乎冇....連個餅底都少少濕....不過,黎呢度係食葡 tart 的,所以計分唔計件 cheese cake la ~~
第一次食安德魯葡 tart 係舊店,買左要拎走食~~
雖則好味,但環境配合唔到總有少少不足~

原來係舊店轉角位
佈置好靚,好悠閒呢~~

熱辣辣放入口真係幸褔無比

orange juice 係鮮搾,好多果肉,好味
mocha 都好飲,唯一唔好的係.....

連個餅底都少少濕....

超好味
咖啡同葡 tart 好夾
勁難食,有機會再去我唔會再叫 cheese cake