2017-07-26 3155 浏览
食物唔错,环境OK,服务态度好好。可惜店舖位置太偏僻,不过街道有侍应负责举牌,而且比较隔离几间舖较多游客会选择食呢间,好彩我book位系六点半,走𠮶阵七点半,已经非常多人,Book咗位嘅都要等一等建议唔好book咁迟,强烈推介葡式乳猪酿饭,真系好好食,啲饭煮得好香,只猪个皮好香脆,但系面包焗葡国鸡,虽然个面包好好食,但入面啲鸡唔知系咪煮得太奈,有啲老,薯蓉青菜汤冇想像中咁难饮,喺手信街来讲相比起其他铺头,我认为佢先系物有所值,价格唔太平又唔太贵,喺葡国菜来讲都算便宜,反正一般人可以接受,虽然铺头细细,但侍应都几多,客人有咩需要都可以即时帮到手,整体上感觉唔错,如果有机会应该会再去
2017-07-26
等候时间
10 分钟 (堂食)
  • 葡式乳猪酿饭