2005-10-14
星期六晚,靚靚女朋友帶我嚟試下呢度既自助晚餐,對食物水準,佢本身已經係一名食家,我從來唔會冇信心。地方非常舒適,佢仲細心地揀左個窗口位,正!頭盤當然係我倆最愛既海鮮啦!我最鍾意既生蠔,女友最鍾意既甜蝦,當然唔放過啦!海鮮都非常鮮味,生蠔厚肉又滑,蝦新鮮之餘,仲好有口感,我地食唔停口。。。呢度仲有大蝦同炒蝦,都係香口之選。我自己仲試埋蟹,都好好味,有肉地之外,少少海水味,食得出咁新鮮。緊接就係刺身同埋熟食,刺身厚薄適中,熟食選擇都好多,有羊肉,炒蝦等等,但我會推介係要師傅幫手既意大利飯,我地本身以為好健康,但係突然見到師傅將一整舊牛油放鍋。。無所謂,但係我自己就覺得好好食,推介!甜品方面都有幾多種類,我們測試後,最好就算係藍莓批。。。總言而之,海鮮可作主打,師傅煮飯必”擦”服務不過不失啦!都好有禮貎埋單約七百幾,因為飲左兩杯!二百幾buffet,真係幾好!!!
地方非常舒適,佢仲細心地揀左個窗口位,正!
甜品方面都有幾多種類,我們測試後,最好就算係藍莓批。。。
總言而之,海鮮可作主打,師傅煮飯必”擦”
服務不過不失啦!都好有禮貎