2023-08-31 1564 浏览
和家人到澳門巴黎人酒店微旅行。在巴黎軒訂了晚餐。Menu 目不暇給(OMG我有選擇困難症)。地方舒適,服務細心周到。前菜是分子料理,大大的一顆包著如百香果汁,十分開胃。自家椒鹽豆腐-豆腐是師傅自己製作的,有香濃的黃豆味,外脆內軟,吃的時候一定要小心熱!燒鵝一點也不平凡,吃得出是嚴選的食材,皮脆肉嫩。師傅醃製的功力也甚高。脆米波士頓龍蝦泡飯是必食!米是炒香過的,鮮甜的龍蝦湯,配啖啖肉的波士頓龍蝦,吃前加點脆米混合口感十分豐富。三杯銀鱈魚十分香口,用三杯雞的方法烹調銀鱈魚實在少見,火候處理得很好,銀鱈魚嫩滑,我特別喜歡薑蔥都沾滿了三杯汁,孩子把魚都吃光,我就把薑蔥到吃光。全部都滿分好味道。下次我要再來常常午餐供應的點心。

前菜是分子料理,大大的一顆包著如百香果汁,十分開胃。

全部都滿分好味道。下次我要再來常常午餐供應的點心。
前菜
椒鹽豆腐
燒鵝
三杯銀鱈魚
餐後甜品拼盤
巴黎軒是大眾點評中的黑珍珠餐廳,無論是菜品的創新和精湛,還是服務的專業和細膩,巴黎軒都無可挑剔。絕對一個奢華而難忘的用餐體驗。如果你正在安排餐廳為家人或朋友慶祝生日,這一家真的太適合了!生日慶祝的可以預先再訂座的時候跟店員說一聲,會有生日甜點送和一起唱生日歌。儀式感很足!!巴黎軒的服務員熱情友善,專業周到,為我們提供了一個舒適和愉快的用餐環境。餐廳的氛圍典雅,裝潢精緻,讓人感受到一種高貴和奢華的氛圍。巴黎軒 📍路氹城路氹金光大道連貫公路澳門巴黎人巴黎鐵塔6樓🕰️11:00–23:00 🏷️人均 HKD1100#hkfoodie #hkeat #hkig #hkfood #美食博主 #探店 #澳門美食 #巴黎人 #巴黎鐵塔 #巴黎軒

巴黎軒
📍路氹城路氹金光大道連貫公路澳門巴黎人巴黎鐵塔6樓
🕰️11:00–23:00
🏷️人均 HKD1100

庆祝纪念
生日
T先生製造另一驚喜比我,澳門again☺️☺️ 入住巴黎人,預訂了<巴黎軒>食中菜,目的係替我慶祝生日😊餐廳座落於鐵塔內6樓,入口在商場5樓,門外有reception 做簡單登記;餐廳營業時間為晚上6時,等了片刻,再搭升降機上多一層就到餐廳,有另一組receptionist 做greetings,令客人感受到餐廳既歡迎😄 行過一條必為打卡用既走廊,就入到餐廳了。我地差不多是第一枱客人,餐廳亦預留了靠𥦬座位,可以欣賞外面風景。另外,鐵塔的主幹在餐廳內,餐廳環境/設計幾modern和高級, 並不像中菜廳,反而更像浪漫的西式餐廳(法式!?😁) 幾有情調;而且座位寬敞,坐得很舒適。📍Gerard Bertrand ‘An 806’ Corbieres AOC, France, Grenache, Shiraz, Mourvèdre $98/glass有氣氛亦有情調,當然要order 紅酒🍷,浪漫一番啦。我地對紅酒認識不多,由職員介紹下就揀左806 紅酒。紅酒比較fruity,易入口而口感亦比較順滑,去到中間飲到少少乾澀感,最後酒既after-taste 亦帶有堅果和木味質地,整體既

有氣氛亦有情調,當然要order 紅酒🍷,浪漫一番啦。我地對紅酒認識不多,由職員介紹下就揀左806 紅酒。紅酒比較fruity,易入口而口感亦比較順滑,去到中間飲到少少乾澀感,最後酒既after-taste 亦帶有堅果和木味質地,整體既平衡度不錯。難怪T先生冇耐就飲完啦😊

📍小食:百香果配奇亞籽配自家製海苔腰果

餐廳送的餐前小食。百香果帶酸甜,配上無味既奇亞籽,用湯匙盛著,可以一口放入口中😉 這種酸酸甜甜口感,味道好清新,而且一洗味蕾,為其他主食做準備,唔錯唔錯😁

📍煙薰BB鴿 $148

上枱時,已經用上器皿蓋好繼續煙薰中,相信這也是比食客打卡用。打開蓋後,散發著相對味重的木味煙薰,但我鍾意呀😆

餐廳用上12-15日大的BB鴿,原隻上枱,職員亦即場用剪刀分為四份。賣相不俗,皮薄脆口而且肉嫩,亦食到少少陣陣的木薰味;而香茅就用作伴碟用,經過薰焗後,亦有陣陣茅香味。個人而言,我認為有色香和味呀😋
煙薰BB鴿

📍脆米濃蝦湯波士頓龍蝦泡飯 $558

主食可供2-6人。我和T先生得2個😅😂
賣相、擺盤幾好,餐廳將蝦鉗放在中間,能夠吸引食客眼球,而且用砂鍋盛著可以保持食物溫度。另外跟上一壺熱湯,用上極多基圍蝦熬製既蝦湯,很重很濃味既蝦湯,而且好熱燙
。再配上炸過既香米,炸得脆口但唔會過乾,質感剛剛好。將一碗熱到滾燙既蝦湯,配上已炸過既米粒,口感很特別,而龍蝦亦煮得剛剛好,就算用砂鍋盛著,唔會因為時間耐左而令肉質變老,呢個真心讚
我和T先生食到停唔到口,蝦湯真係一流,這款中西合璧既湯,我好鍾意❤️
脆米濃蝦湯波士頓龍蝦泡飯

📍惹味三杯汁鱈魚粒 $318

食得津津有味期間,另一主菜亦上枱。賣相亦跟餐牌上既相差不多😆😆 味道不錯,鱈魚真心有魚味,而且煮得剛剛熟,好滑口而且有入口即溶既口感,配上三杯汁,唔會過咸同時亦有三杯酒既風味,獻汁調校幾好,有掛汁⋯連埋其他配菜一齊食,極具風味,難怪T先生很喜歡呢道菜,邊食邊讚啦
惹味三杯汁鱈魚粒

📍生日拼盤

這是餐廳免費送贈的。其中一位職員拿著拼盤,另外二位跟著,來到餐枱前唱著生日歌(法文定葡文!? 🤔😊) 很有驚喜,而且儀式感十足

壽包:味道正常,不太甜。

南乳豆沙一口酥:很特別既組合,食到南乳咸香味,之後就係豆沙甜味,味道唔錯。

薩琪瑪:味道正常

西柚棉花糖:陣陣西柚味既棉花糖,味道十足,夠清新而且不太甜。

T先生安排得很有心思🥰🥰 而且餐廳服務一流,介紹菜式,不時跟食客互動,照顧客人需要;餐廳佈置裝潢很有浪漫氣氛,環境亦很舒服不太嘈,可以讓食客靜靜地享受每一度菜式。

這裡都幾適合慶祝生日或周年紀念日。CP值高既餐廳,有機會一定會encore, 真心推薦

事後食評

煙薰BB鴿
脆米濃蝦湯波士頓龍蝦泡飯
惹味三杯汁鱈魚粒
2020-01-06 3909 浏览
每次過澳門都要去一趟巴黎軒,因為好鐘意呢度嗰碟炒得超香嘅安格斯🐂牛肉炒河,仲有好好味嘅點心;唔黐牙嘅🐖义燒包、又香又好味嘅風乾火腿燒賣、拉絲芝士牛肉球、清甜香脆嘅蘿蔔絲酥同埋脆脆龍蝦腸🥰💯😍😋全部都係每次黎嘅必點必食點心款式✌️✌️🥂巴黎軒嘅小菜同樣做得出色超有水準㗎,我非常喜歡亦係超級推薦;登登登⋯⋯完全係香、酥、軟、腍、滑、嫩嘅🐑羊膝,呢度菜係絕對值得一試嘅好味又抵食嘅一道菜式🍴🥢😋😋😋😋回味!
全部都係每次黎嘅必點必食點心款式✌️✌️🥂
2019-12-24 2231 浏览
Lovely dinner for Winter Solstice. The captain that was my server for the night Kun was absolutely fantastic. The food was amazing but proportion too big for a tasting menu. They only dish that was not that good was the beef & foie gras way to salty to my tasting. And the place was way over lite. The lighting was all wrong with out any ambulance in the room. For sure I will go back to try again.
2019-12-22
用餐时段
2019-11-20 2064 浏览
澳門近期 仿造了一座 艾菲爾鐵塔 (Eiffel Tower) 成為熱門打卡嘅地標。 除咗可以上鐵塔觀光,喺6樓亦設有餐廳,可以讓人品嚐美食,同時欣賞窗外風光!巴黎鐵塔 可能令人聯想,法式浪漫high tea!但巴黎軒是一間高級中式餐館,主打fusion中菜,加入西式食材製作 創新菜式。馬蘇里拉芝士爆醬牛肉球牛肉舊 足球 嚟包裹著芝士 流心爆醬 非常軟滑西班牙風乾火腿鮮肉燒賣西班牙火腿 鹹香 蓋過燒賣 原有味道 搭配有點失調。五香花生蒸豆豉排骨鳳爪黑豚蜜汁蒸叉燒包材料新鮮,中規中矩,沒大驚喜。有機澳洲波菜海鮮粉果菠菜清新爽口,減少粉果滯膩感。蟹籽紅米脆皮龍蝦腸粉用紅米做腸粉 包裹 讓入龍蝦肉的油炸鬼 ,龍蝦肉爽口彈牙、油炸鬼香脆可口 、紅米腸粉細滑柔軟!瑤柱蟹肉松子蛋白炒飯 材料十足,特別之處是額外有一片 煎了的蛋白鋪面,賣相精緻!黯然銷魂黑豚肉叉燒伊麵必食推介,感覺像日式叉燒 入口即溶 伊麵乾身。置身巴黎鐵塔内,遠眺窗外景色, 悠閒的品嚐一口鐵觀音,確實另有一番風情!

牛肉舊 足球 嚟包裹著芝士 流心爆醬 非常軟滑

西班牙風乾火腿鮮肉燒賣
西班牙火腿 鹹香 蓋過燒賣 原有味道 搭配有點失調。
西班牙風乾火腿鮮肉燒賣

五香花生蒸豆豉排骨鳳爪
黑豚蜜汁蒸叉燒包
材料新鮮,中規中矩,沒大驚喜。
五香花生蒸豆豉排骨鳳爪

黑豚蜜汁蒸叉燒包

有機澳洲波菜海鮮粉果
菠菜清新爽口,減少粉果滯膩感。

瑤柱蟹肉松子蛋白炒飯
材料十足,特別之處是額外有一片 煎了的蛋白鋪面,賣相精緻!

黯然銷魂黑豚肉叉燒伊麵
必食推介,感覺像日式叉燒 入口即溶 伊麵乾身。

鐵觀音

鐵觀音
2019-03-24 3962 浏览
同媽媽過大海慶祝澳門生日之旅正式開始💃之前聽老細介紹過呢間餐廳嘅點心同環境都非常之好!所以我哋一早就已經book咗枱😁不過留意返如果想坐窗邊位嘅話,如果遇到繁忙時段,係會有時限㗎!詳情就要自己問返餐廳啦❤️先講講佢哋嘅環境真係令人印象深刻!巴黎鐵塔嘅設計風格,所以就算係食中菜都好,環境氣氛都幾西式! 💃但係食嘅時候亦都唔會令你有一種過份拘謹嘅感覺,呢樣嘢真係好好!然之後食物由於我哋晏晝嚟,所以食就梗係要食佢哋嘅點心啦😆佢哋嘅點心有廚師帽嗰啲,記得都一定要試下😍😍因為樣樣都真係好好味!有幾好味我就唔多講喇,擺得出嚟畀大家嘅都係真心推介上大家試下架💃然後要講佢哋嘅服務啦!佢哋其中有個服務員,係男仔嚟㗎,做咗半年左右,進食嘅過程 佢都介紹番每一道菜色嘅特色,完全將廚師嘅心機更加用說話去表達出嚟!而且仲教我哋點樣影靚相。❤️真係好欣賞佢呢一份嘅態度!而且全程都笑容可掬,而最最最緊要就梗係多謝餐廳安排咗最靚景L型位置嘅窗邊位畀我哋啦😁因為L型嘅位置可以睇到接近180度的風景,如果淨係單邊嘅窗邊位就只可以睇到一邊嘅風景嘅咋😄順帶一提金沙會員係有九折㗎😁

順帶一提金沙會員係有九折㗎😁
2019-03-02 2804 浏览
今日check out完諗住去飲早茶,點知竟然冇位,所以book左2點,行完氹仔,再返黎下午茶。因為餐廳是巴黎鐵塔內,所以另外坐一部電梯到5樓,經過一條長走廊,環境很漂亮,很適合拍照,走過後便到餐廳內,環境很靜,很適合聊天。岩岩食完早餐,她們都不太餓,所以叫不太多食物,南瓜粥、菠菜羊肚菌帶子餃、東坡肉腊味糯米餃、蟹籽紅米龍蝦腸、甜品叫了焦糖菠蘿批。我們一致都很喜歡這個南瓜粥,好濃口感好豐富,不會太甜,我們都很喜歡。龍蝦腸擺碟漂亮,也很也很足料,跟xo醬很配,紅米皮很QQ,入面是脆脆的很好食。菠蘿批也是即叫即做,很新鮮,配上椰子雪糕,一冷一熱真的是天衣無縫,我個人十分喜歡。原來這裡晚上還可以喝酒,晚上環境應該還要漂亮,下次一定要再來試試。今次每人只是一百多,價錢不太貴,絕對可以一試。

今次每人只是一百多,價錢不太貴,絕對可以一試。
2018-12-03 2707 浏览
兩日一夜澳門之旅並住宿於巴黎人。第二天起床,便一早去巴黎人的巴黎軒吃午飯。原來巴黎軒一要預先訂位,十一時多到達已有很多人在等候,沒有預先訂位的,大多不能安排入座,但幸運地等了一會兒成功安排座位!巴黎軒環境非常優雅,置身於鐵塔中感覺很特別!餐廳食品優質非常值得去試。一開頭點個小食成都金牌口水雞,整碟小食主要由粉皮、無骨雞肉以及麻醬汁所組成,麻醬汁調得非常好,濃濃麻醬味再帶一點辣非常開胃!其次點了一些點心,全都非常精緻及美味!特別推薦蟹籽紅米脆皮龍蝦腸粉其次必定要是食的是蜜糖西班牙黑毛豬叉燒,一碟份量雖然不多,但每一口的叉燒都是一級美味!另外點了一些特式菜式蟹粉小籠包酸辣湯及普通小炒,質素也很高澳門都主要以食為主,非常推介大家到巴黎軒用膳
巴黎軒環境非常優雅,置身於鐵塔中感覺很特別!

成都金牌口水雞

蜜糖西班牙黑豚叉燒

另外點了一些特式菜式蟹粉小籠包酸辣湯及普通小炒,質素也很高

蟹粉小籠包酸辣湯

XO醬乾炒安格斯牛肉河粉

蒜蓉炒芥蘭

澳門都主要以食為主,非常推介大家到巴黎軒用膳

2018-11-25
等候时间
10 分钟 (堂食)
成都金牌口水雞
蟹粉小籠包酸辣湯
XO醬乾炒安格斯牛肉河粉
蒜蓉炒芥蘭
2018-10-22 2195 浏览
同個friend過澳門玩,睇到餐廳環境好優雅就入去試下。菜品好鬼精緻,甜品都好好食,我地都好鐘意。服務系我覺得最值得推薦嘅原因,服務員介紹佐食材,仲介紹澳門嘅特色,真係好NICE囖!
2018-10-20
2018-10-14 2198 浏览
過咗澳門玩,住巴黎人酒店,中午就在巴黎軒食晏畫,這𥚃在巴黎鐵塔五樓,地方好企理,座位又好舒服,招呼好好,服務員成日同我地斟茶水,換碟!我地點咗雪山焗义燒包,鮑魚煎糯米雞,東坡肉帶子燒賣,藍蝦班球粥,馬蹄义燒蒸腸粉,义燒伊面!呢度D食物好得,雖然的色咗D,但味道好好!雪山义燒包好夠熱,鮑魚煎糯米鷄果兩粒鮑魚仔好得意,成隻金元寶咁,咬落好入味同埋好腍吓!東坡肉帶子燒賣,饀料有冬菰絲同黑松露,然後外面包住好薄嘅五花腩,食落香滑可口,又不會覺得肥膩! 再試果個藍蝦班片粥好得,鮮蝦甜,班球滑,粥底綿,好夠水準!义燒伊面,义燒好腍,但覚得伊麵索咗D汁而比較咸咗D!個腸粉都好好味,有馬蹄粒混在义燒入面好爽甜!,埋單四人食咗六百幾蚊,以地方,食物,服務水平打分!都唔算貴了!

呢度D食物好得,雖然的色咗D,但味道好好!
雪山义燒包好夠熱,
再試果個藍蝦班片粥好得,鮮蝦甜,班球滑,粥底綿,好夠水準!

2018-10-14
  • 東坡肉帶子燒賣
2018-08-10 3105 浏览
巴黎軒(La Chine)位於澳門巴黎人的巴黎鐵塔內,客人可以在餐廳裡欣賞路氹的 360 度全景觀,一直是遊客熱點。當知道巴黎軒最近重開,我們第一時間來到這間鐵塔餐廳聚餐。前往巴黎軒的路,十分華麗。先從巴黎人購物中心 5 樓的專用入口,乘搭升降機到上層。然後穿越接駁購物中心和鐵塔的廊橋。在這條充滿金屬感的長廊,雲石地板和玻璃反射日光,營造了一種夢幻的氛圍。餐廳的環境探用型格的工業風。感覺前衛、採光不錯,是一個令人放鬆的好地方。不過最惹人注目的,還是仿製鐵塔支架的裝飾。靠窗的角落,景觀開揚。較遺憾的是當天下雨,景色打了折扣。不過美食的部分,卻賞心悅目。我們首先點了飲料。巴黎軒的 Mocktail 特飲,味道、賣相和名字都很美。Eiffel in Love、Corbeille de fruits、Sunrise Spritzer 每一杯我們都喜歡。巴黎軒吃的是法國菜吧?如果你這樣想,只答對了一半。因為這間鐵塔餐廳供應的,是中法兩地的創意佳餚。而今天我們的重點,是吃中餐。在巴黎鐵塔內吃中式點心,這是個相當特別的體驗!蟹肉他他、牛油果沙律配蒜蓉酒醋汁先來一份色香味俱佳的前菜。豐富的鮮拆蟹肉,配

不過最惹人注目的,還是仿製鐵塔支架的裝飾。

蟹肉他他、牛油果沙律配蒜蓉酒醋汁
先來一份色香味俱佳的前菜。豐富的鮮拆蟹肉,配上牛油果、蕃茄、醋汁,令人滿足又開胃。

而各款點心各具特色,而且水準上佳。簡單點評如下:

碧綠菠菜羊肚菌帶子餃
菠菜、帶子、羊肚菌等,予人既矜貴又清新的感覺。即使份量不少,也不覺膩。

生煎黑椒牛肝菌和牛包
軟熟的包子熱乎乎的,嫩口的和牛混和了微辣的香料,撲鼻而至。咬下去時,濃厚滋味,瀰漫整個口腔。

蟹籽紅米脆皮龍蝦腸粉
以紅米和紅菜頭製成的米紙外皮,口感相當滑溜。中層的脆皮則十分鬆脆。裡面是彈牙的龍蝦肉,再以蟹籽點綴。四重感覺,帶來驚喜。一眾點心中,最喜歡這個。

日式蘿蔔酥
鬆化又完全不油膩的蘿蔔酥,也很不錯。

特色咖哩蟹肉小籠包
皮薄,肉香不俗。而比起咖哩,我們覺得湯汁味道更像是喇沙,香濃而微辣。充滿東南亞風味的一道點心。

紅燒東坡肉臘味糯米帶子燒賣
層層疊造型的燒賣,夾雜了杞子、帶子、臘味、東坡肉、糯米等材料。不同味道共冶一爐,非常特別,當中最突出的部分,是煮至軟腍的超肥東坡肉,以及濃郁的糯米香。

蜜糖西班牙黑豚叉燒
高水準的叉燒。特別選用帶果香而肉質上乘的伊比利亞黑毛豬。且肥瘦均勻,入口又嫩又爽。蜜汁亦煮得相當入味。

法國黑松露流沙芝麻球
這個芝麻球,結合了煎堆和流沙包的優點。芝麻香豐富的外皮相當薄,十分鬆脆而且香口。內裡的奶黃流沙餡香甜,帶淡淡黑松露香。更重要是濃度足,有「帶沙」的效果。金箔點綴之下,賣相更佳。

是日甜品是桂花西米湯丸。

總括而言,每一道點心都是水準之作。再配合如斯優美且具特色的用餐環境,相信每一名客人都會有愉快的心情。消費方面,人均約 MOP 350,性價比頗高。
2018-01-05 4315 浏览
聽講巴黎軒嘅出品唔錯,借有朋自遠方來帶佢哋去巴黎人6樓嘅巴黎軒一盡地主之儀,順便自己都試下⋯在服務生嘅推介下,我哋叫咗下圖嘅幾個菜式。特別推介的有呢個咕嚕肉,驟眼一睇佢同平時啲咕嚕肉冇乜唔同,咬落原來有粒青萍果藏咗喺裏邊,味道酸酸甜甜唔會好膩,口感都好特別,亦都好好味,連平時唔食咕嚕肉幾我都忍唔住食咗好幾粒;另外,秋葵炒鹹肉都好新穎,微辣嘅鹹肉配秋葵,原來都好夾。最後要提一提嘅係,餐廳送嘅餐後甜品綠茶朱古力都非常好味!

在服務生嘅推介下,我哋叫咗下圖嘅幾個菜式。

另外,秋葵炒鹹肉都好新穎,微辣嘅鹹肉配秋葵,原來都好夾。

最後要提一提嘅係,餐廳送嘅餐後甜品綠茶朱古力都非常好味!
香橙燒鴨
鹹肉炒秋葵
焗菠蘿雪糕批
綠茶朱古力
芝麻餡心太軟
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸這次來了澳門的巴黎人吃晚飯,已經是第二次來鐵塔餐廳了。記得第一次是吃午飯,那次非常滿意的😋這裡的設計,環境真是沒得彈,很有風味 像是到了另一個世界🌉這次和朋友來的時候,大家當時都十分肚餓 所以就直接叫了set dinner 沒有多想哈哈🥂這個是前菜,真的太酸!我自問吃不下🤮第一道菜,有我最愛的生蠔 ,上面是燒鵝 味道不錯👍🏻再來是帶子火腿,很入味,這碟挺不錯!這個湯忘了名堂,有鮑魚仔和藥材等,飲落好好味,當晚最滿意的👏🏻左邊是牛肉,味道不錯但略嫌有點”un”,右手邊的好吃,脆口!左邊的本人沒怎麼吃,因為不合口味 但朋友話味道不錯!右邊的抄飯很夠味,好吃😋甜品🍮無樣啱!👎🏻🌸🌸🌸本人認為此set dinner菜式需要改善,或是增多1-2種set ,只有一種不是人人合口味 該多點選擇🧐總括來說,打分的話有75分,大部分分數來自餐廳裝潢 食物賣相也是很好,但是味道、口味等需稍作改善。服務態度也一般,有時客人招手很久都沒人回應,可能位置有點偏邊位,但其實waiter們也應多加留意!下次還會再來,希望會有更大驚喜。❤️❤️❤️❤️Thanks for watching! U can
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

這裡的設計,環境真是沒得彈,很有風味 像是到了另一個世界🌉

🥂
這個是前菜,真的太酸!我自問吃不下🤮

第一道菜,有我最愛的生蠔 ,上面是燒鵝 味道不錯👍🏻

再來是帶子火腿,很入味,這碟挺不錯!

甜品🍮無樣啱!👎🏻

🌸🌸🌸

下次還會再來,希望會有更大驚喜。

❤️❤️❤️❤️
Thanks for watching! U can follow my ins: minabb66
2017-07-27 5041 浏览
無意中在微博睇到金箔芝麻球,身為吃貨的我當然要去巴黎軒覓食,這次純粹與朋友兩個人,故此只點了些許點心,金箔芝麻球一咬是松脆的,流心餡又不會太甜,味道一流!龍蝦腸皮滑肉爽口,不用點其他醬汁已非常入味,桂皮蘋果鐵觀音帶點酸甜的味道,味道獨特。如此高尚的環境,價格亦不算貴,服務員個個都很nice,我下次仍然想去
2017-07-26