2020-08-27 4027 浏览
今日又可能比较早嚟到嘅关系,呢度唔算多人。呢度环境好优雅好光猛,令人觉得好舒服。我地点左等上寿司定食 ,份量都算多,寿司刺身都好新鲜,服务态度亦都唔错,整体而言我觉得都唔太差。前菜 - 唔算好标青一口海胆饭 - 海胆算新鲜,不过份量真系一口,唔太够喉螺 - 只螺好爽,螺味都好重赤贝 带子 - 加左黑松露,黑松露带出左带子嘅鲜味,都几夹,如果多d黑松露更好🤤鲷鱼 - 好滑深海池鱼 肥美中拖罗 - 加左盐,估唔到咸咸地有几好味,唔会影响咗拖罗本身嘅甜味。好淋,脂肪分布好均匀火炙鳕鱼 - 加左沙律酱反而觉得抢左个味火炙拖罗- 火炙咗嘅拖罗带比油份包围,咬落去啖啖拖罗,油得黎唔会腻,好肥美😋牡丹虾- 用咗烧虾膏嚟吊味,虾膏配合牡丹虾,味道绝对系一流和牛 - 用左日本烧酱黎烧,甜甜地好大块牛,几好味手卷 - 入面有三文鱼籽,海胆,吞拿鱼,都系好新鲜

前菜 - 唔算好标青

一口海胆饭 - 海胆算新鲜,不过份量真系一口,唔太够喉

螺 - 只螺好爽,螺味都好重

赤贝

鲷鱼 - 好滑

深海池鱼 肥美

火炙鳕鱼 - 加左沙律酱反而觉得抢左个味

牡丹虾- 用咗烧虾膏嚟吊味,虾膏配合牡丹虾,味道绝对系一流

和牛 - 用左日本烧酱黎烧,甜甜地好大块牛,几好味

手卷 - 入面有三文鱼籽,海胆,吞拿鱼,都系好新鲜