餐厅: Amplifier Restaurant (積福街)
资讯:

2023-11-12 52 浏览
大围一间有Live Music 威灵顿🐮 有情调既bar今次同朋友食叫咗个👫餐 星座唔使谂🤣头盘白汁忌廉青口 青口算几大只 份量都好够 香煎鹅肝比起出边系大件嘅 都几肥美😌 香烤大啡菇配牛油田螺 呢度𩠌💯 啡菇多汁 田螺厚肉 整到有啲似沙律嘅感觉 好清新 主角当然系威灵顿牛扒 ✌️大件 外面收皮香脆 中间夹住啲菌 入边牛柳粉红色🤤 摆盘📸都好靓 牛肉好淋 肉味都唔错 成件加埋食口感丰富✨主食帆立贝鲜茄意粉🍝 意粉好弹牙 酱汁都系偏清新 唔会好重蕃茄酱咪 加上大大粒日本刺身级帆立贝🤩🤩甜品有一件tiramisu 一件芝士挞 份量唔算太多 但系两个人分享啱啱好😌 因为成件事夹埋都好饱了👍最后睇吓呢间餐厅有注场歌手 人靓声甜👩🏻👏🏼👏🏼👏🏼
大围一间有Live Music 威灵顿🐮 有情调既bar

最后睇吓呢间餐厅有注场歌手 人靓声甜👩🏻👏🏼👏🏼👏🏼