2025-08-14
相信大家對 Little Vegas都唔陌生🙂↕️係我中學時期嘅回憶.ᐟ.ᐟ好耐冇再去,原來佢八月尾要結業,即刻去食返先⸝⸝⸝♡. ݁₊ ⊹ . ݁ ⟡ ݁ . ⊹ ₊ ݁. . ݁₊ ⊹ . ݁ ⟡ ݁ . ⊹ ₊ ݁. . ݁₊ ⊹ . ݁ ⟡ ݁ . ⊹ ₊ ݁.✩⡱𝒎𝒆𝒏𝒕𝒂𝒊𝒌𝒐 𝒍𝒊𝒏𝒈𝒖𝒊𝒏𝒆依然咁好味.ᐟ.ᐟ意粉掛汁又有咬口,仲有菇、木魚片同明太子忌廉醬嘅完美組合,真係好好jap◝☆ ✩⡱𝑷𝒊𝒛𝒛𝒂 𝑪𝒐𝒎𝒃𝒐 (任選2款口味)1️⃣𝒑𝒆𝒌𝒊𝒏𝒈 𝒅𝒖𝒄𝒌 𝒔𝒕𝒚𝒍𝒆 𝒔𝒎𝒐𝒌𝒆𝒅 𝒅𝒖𝒄𝒌 𝒃𝒓𝒆𝒂𝒔𝒕 𝒑𝒊𝒛𝒛𝒂第一次試呢個.ᐟ將傳統北京烤鴨嘅風味融入Pizza入面,北京烤鴨醬汁配上煙鴨胸,再加大量芝士,真係幾惹味.ᐟ.ᐟ值得一試⸝⸝⸝♡ 2️⃣ 𝒎𝒂𝒈𝒉𝒆𝒓𝒊𝒕𝒂 𝒑𝒊𝒛𝒛𝒂穩陣之選.ᐟ經典款式,都唔錯呀⸝⸝⸝♡୨୧ 環境 / 氣氛餐廳係美式復古設計,幾有feel⸝⸝⸝♡ 我哋係平日夜晚去唔full,可以walk in⋆˚ʚɞ 差唔多結業但啲嘢食都咁高質😭 搞到我想再encore
✩⡱𝒎𝒆𝒏𝒕𝒂𝒊𝒌𝒐 𝒍𝒊𝒏𝒈𝒖𝒊𝒏𝒆
✩⡱𝑷𝒊𝒛𝒛𝒂 𝑪𝒐𝒎𝒃𝒐 (任選2款口味)
2️⃣ 𝒎𝒂𝒈𝒉𝒆𝒓𝒊𝒕𝒂 𝒑𝒊𝒛𝒛𝒂
穩陣之選.ᐟ經典款式,都唔錯呀⸝⸝⸝♡
୨୧ 環境 / 氣氛
差唔多結業但啲嘢食都咁高質😭 搞到我想再encore