2024-05-06 156 浏览
今日妈咪生日,我哋就选择咗铜锣湾嘅呢间西餐厅iza'bis来庆祝。一走进店,舒适嘅环境就吸引到我哋,真系俾人一种享受嘅感觉!🤩大师海鲜桶$988海鲜味浓嘅大师海鲜桶有活加拿大龙虾,活青口,活蚬,扇贝,大虾,鱿鱼,松叶蟹脚,新薯,甜粟米,所有海鲜几乎你想得到嘅都有,啲新鲜海鲜一食落口就系海鲜爽口弹牙,如果你系爱食海鲜嘅人咪更加应该一试。新英伦式周打蚬汤汤鲜香诱人,周打蚬汤个汤头鲜味,有冲口嘅感觉,轻轻一啖已经觉得风味超群。意大利杂菜汤再嚟就系杂菜汤,多款蔬菜煮得味美丽满,饮一口已经令人心情倍增。其实,iza'bis嘅食物质量好高,每一款菜式都经过谨慎嘅烹调,令人大满足。🥰👩‍🍳妈咪好满意,话下次生日都要黎呢度庆祝。见到佢咁开心,我都真系觉得超值!呢间餐厅绝对适合一家大细嚟庆祝,我会再嚟嘅!🎈🎉
大师海鲜桶$988
新英伦式周打蚬汤