2018-12-02 39 浏览
今日同友人3人跑完步,好口喝就去左附近新开既台湾饮料店舖,位置岩岩系巴士站附近,叫做T4,Tea for u, Taiwan for u 好有亲和感!我地叫左佢地既招牌:琥珀珍珠鲜奶(半糖)、冻水蜜桃🍑青茶加珍珠(少冰,无糖)和玫瑰🌹青茶(少冰)。我地等左一阵就叫到我地号码啦!一个个杯排队封口前影张靓靓相打下卡先!个琥珀珍珠鲜奶用左台湾黑糖配香滑鲜奶,颗颗珍珠都好Q弹。而水蜜桃青茶个蜜桃味好突出,好香甜,饮完会有种被恋爱既感觉!而玫瑰青茶有几颗玫瑰干花在上面衬托著,味道好清香优雅,而女士最爱饮佢因为有美颜作用。I love Taiwan I love T4 😍+++++++++++++++如果大家喜欢💕我写既食评,麻烦比个❤️鼓励一下我,我会写更多更好既食评比大家!😊

+++++++++++++++
2018-12-02
$27 (其他)
  • 琥珀珍珠鲜奶
  • 玫瑰清茶