2019-02-03 1308 浏览
作为Hello Kitty的忠实fans,当然要去Hello Kitty Cafe打卡!一心被hello Kitty公仔吸引了去,但最后发觉有惊喜!值得推介点了一杯rose latte ! 虽然不是Hello Kitty拉花,但都有用朱古力粉印上Hello Kitty样子!样子已经值$100分!味道都不错!喜欢咖啡的朋友不要错过!主食方面,一定要推介蟹肉牛油果多士!除咗多士系用Hello Kitty样子,蟹肉牛油果酱真系好出色!原来冇发现蟹肉同牛油果系咁夹!一啲都唔会觉得漏!反而牛油果嘅味道好清新,非常开胃!铺头还有好多Hello Kitty嘅物品可供购买!还有自家制造Hello Kitty曲奇! 味道都不错👍

sweet Rose  latte
蟹肉牛油果多士