2019-08-19 2254 浏览
讲左好耐,终于可以去PING PONG 129朝圣一下!离西营盘地铁站大约5分钟既ping pong, 红红既大门转个弯就一眼见到。推开门就要落一层感觉比较神秘见到锻炼身体四只字就已经好开心喇,因为呢几只字令到坐bar台既面容特别有feel. 老实说呢个地方唔算话好阔落,但胜在楼底高所以望落大。因为无哂perfume tree gin既关系叫左杯调酒师介绍既Nordes。原本天气热闷关系,一饮就已经好凉快之余仲要系 好 易 入 口呢杯Nordes既gin加入左月桂叶同青柠皮,出奇地甜甜地同清新,好岩女仔饮之外,觉得饮一杯真系唔够,因为冰块非常大粒😂但都因为大冰既关系,倾计由头坐到尾佢都keep住咁冻另外友人叫左杯Ginself, 呢杯更适合中意重果味既女士们。见调酒师将橙皮扭一扭,再搽一圈杯边,视觉上既享受!如果大家都中意gin, 呢度多款既gin比你选择实有种岩你饮!

2019-08-17
等候时间
5 分钟 (堂食)