2021-05-11 58 浏览
晚市$278 真到捧住个肚走真心抵既!卫生意识都唔错,每个客人都有只手套俾大家出去拎野食,咁就唔会整污糟出面d餐具,另外每位客人都有个号码牌,记得唔好乱放呀,阵间有用除左一般buffet都会有既salad bar,佢仲有冻虾同青口成大盘,炒面炒饭、咖哩角春卷、我比较喜欢佢beef cheek 同lamb rosh,好得意地呢呢度系自己放上隔离个电磁炉度煎,想要几生几熟都系好自主另一样我都中意,亦系呢度既gimmick之一,就系可以diy pizza同埋铁板!! 我就食左3碟+2底pizza,饱左几日😶pizza方面可以拣个饼底,有mexician tortilla 同plain paratha 拣,之后又有3款酱料做汁底,戏玉来了,你可以系几十样食材当中拣你想要既材料,铺满块pizza,最后交低号码牌俾师傅,佢地就会帮你加芝士同焗,焗完仲有专人𠝹开4份同送去你个位,劲好服务。我咁贪心就拣过牛、鸡、羊、猪、海鲜、洋葱、粟米、菜、劲多菇、蛋,同埋各款调味料。至于铁板做法都一样,你可以拣饭、油面、米粉、河粉等....之后再加自己想要既配料同调味,又系交低号码牌,等食就得,劲有获气同好好味🥰🥰

至于铁板做法都一样,你可以拣饭、油面、米粉、河粉等....之后再加自己想要既配料同调味,又系交低号码牌,等食就得,劲有获气同好好味🥰🥰🥰 劲好食

另外甜品就系大路既cheesecake 奶冻之类

overall 饱到癫左,好满足,最适合饿鬼同大食人士去食😛