又到榴槤當造季節,有日見到聖安娜推出榴槤蛋糕🎂,作為榴槤控的我當然要買黎試試🍴今期推出左兩款榴槤蛋糕🎂,用上馬來西亞🇲🇾直送D24榴槤肉。屋企人數不多,買左個D24榴槤金裝迷你蛋糕就可以了。記得用會員卡,慳28蚊💕原價:178 元折扣後:150 元很喜歡聖安娜餅店的環保♻️蛋糕盒,蛋糕🎂盒可自行摺疊做碟同叉,不用清洗,對懶人黎講一流。因為係榴槤蛋糕🍰也很窩心提供太空罩比你罩住個蛋糕🍰,咁就吾洗驚「臭」親人同好好保存。以精美榴槤造型示人,幾何亂真,用上大量忌廉,入口有點油膩,空氣感重。配上啖啖馬來西亞🇲🇾榴槤肉,好香濃,海棉蛋糕比榴槤蓋住了,加左朱古力脆脆增加口感,不錯,加埋底部用上牛油餅低,牛油🧈香。整體來講:可以一試,榴槤肉齒夾留香,唯一不足之處是忌廉太多會好油膩。

記得用會員卡,慳28蚊💕
原價:178 元
折扣後:150 元

整體來講:
可以一試,榴槤肉齒夾留香,唯一不足之處是忌廉太多會好油膩。