餐厅: 一鍋堂 (XX Arcade)
资讯:

2020-06-16 4343 浏览
老婆自己有节目!我就相约几位老友一齐晚饭🥣!个个都系大男人非常食得⋯⋯我朋友提议去食放题!因为对于我哋男人黎计系最好一定足够😬间餐厅系我朋友已经去咗好多次!话食物质素好高👍CP值又好高!一定回本⋯⋯🥣🥣🥢🥢一锅堂🥣🥣🥢🥢去到餐厅真系有啲吓亲!估唔到现在咁嘅情况仲会多客人到企唔到!犀利!大多数都系年青人⋯⋯餐厅肉类海鲜都有!仲有饮品任饮!饮品中仲有自家制嘅凉茶添⋯⋯软雪糕和甜品都是任食添!美国安格斯牛小排呢个肉类质素非常高⋯⋯肉味香浓!入口溶化!我哋食咗好多碟!西班牙栗饲猪肉油花分布均匀!肉味好香!而且唔会有筋!鲜嫩多汁!呢个真系好好味⋯⋯脆肉鲩呢个完全系达标!肉质鲜甜!结实!最主要够新鲜!估唔到放题都有咁嘅水准!水饺🥟睇得出你系用心做㗎⋯⋯涵料有爽脆虾仁🍤夹埋猪肉好香添⋯⋯👍其实仲有好多配料我哋都未食到!因为重点出击呀嘛😏😏下次可以带老婆仔女嚟试吓佢哋一定钟意❤️

🥣🥣🥢🥢一锅堂🥣🥣🥢🥢

餐厅肉类海鲜都有!

美国安格斯牛小排

呢个肉类质素非常高⋯⋯肉味香浓!入口溶化!我哋食咗好多碟!

西班牙栗饲猪肉

脆肉鲩