2018-12-26 432 浏览
Boxing day紧要安排吓节目啦, 今日去睇水行侠, 及两日前book定战斧牛排, 圣诞节食好d, 经openrice订位方便, 仲可以储哩数添.套戏真系好睇无冷场, 都系讲番嘢食先, 去到餐厅门口, 靓女店长问我有无订位, 我话订咗openrice两位, 就带我哋去坐卡位, 好舒服, 仲准备好餐具及订坐牌, 好细心, 剩食肉唔得架, 于是加咗个樱花虾沙津, 咖啡及慢慢地等7成熟牛排.沙津新鲜, 鸡肉嫩滑, 仲有猪肉松同樱花虾, 最欣赏个泰式酱汁, 少少辣, 好野味, 食落好开胃.牛排啱啱好7成熟好嫩口, 配佢果个用烛台加热的酱汁, 好配合, 好好味, 两个人食啱啱好.圣诞甜品, cup cake好cute.最后来杯Pokka皇牌咖啡.

圣诞甜品, cup cake好cute.
最后来杯Pokka皇牌咖啡.
2018-12-26
庆祝纪念