佢地做網店嘅時候都冇食過,今次第一次試佢哋已經bagel🫡 舖頭整個氛圍都幾好,但係偏細😮主要都係得五個座位,近窗有三個打卡座位📸🥔🥯明太子薯仔 $42🧀🥯蜂蜜芝士粒 $40bagel試咗兩款,口味唔算好特別。🥯質地偏向似麵包,但係帶少少煙韌😗我見佢哋ig介紹都係寫佢哋特登想做到呢個Texture🤏🏻所以追求好有拉扯感嘅朋友就會有啲失望🙍🏻‍♀️🧈🥖奶油鹽捲 $18鹽捲反而有啲驚喜,啱啱撞正佢出爐🤩簡單嘅味道牛油加少少鹽🧂外層香脆,內層軟熟加啲咬口。見到好多人都買外賣拎走😗😗🍵小山園鮮奶抹茶 $40🥛黑糖豆乳?! (忘記了正確名稱后價錢)好似因為星期六日堂食每人最低消費一杯嘢飲,所以分別嗌咗杯綠茶同埋黑糖豆乳,兩杯都正正常常,味道唔算好濃🤣

🥔🥯明太子薯仔 $42
🧀🥯蜂蜜芝士粒 $40

🧈🥖奶油鹽捲 $18

🍵小山園鮮奶抹茶 $40
🥛黑糖豆乳?! (忘記了正確名稱后價錢)