2014-04-04 1815 浏览
早前见到有团购优惠, $49 一个拉面套餐 (拉面一碗+小食一款+汽水一罐)见个价钱真系好吸引,就即刻买黎试吓.是日星期六, 下大雨, 下午一时多黎到门口, 职员示意购买食物的卡暂时未有, 故此要等等.等了大约5分钟就有卡, 可以入场.原本呢度系类似Food court 的型式. 自助揾位及到心仪店家购买食物, 然后再自己取食物.一行二人, 贪心0既我地分别买左两间唔同0既拉面试吓.其中之中就系北海道的昆沙门零.由于团购关系, 款式特定了, 冇得拣. 个餐系: 猪骨汤底拉面+煎饺子一客购买后, 等了大约8分钟, "call 机" 响, 就可以去取食物了.先讲拉面, 卖相好好, 第一时间已经俾流心蛋吸引住.流心蛋略嫌熟左少少, 如果再流心d会更好.汤底相当浓郁, 猪骨味重. 面条亦好弹牙, 唔会过林.栗米亦令汤底,有鲜甜味. 附送既系煎饺子一客. 饺子馅料为菜肉. 煎得唔够香脆. 如果可以煎耐d, 会更好. 食物唔错. 可以再试其他口味.
见个价钱真系好吸引,就即刻买黎试吓.

等了大约5分钟就有卡, 可以入场.

一行二人, 贪心0既我地分别买左两间唔同0既拉面试吓.

其中之中就系北海道的昆沙门零.

由于团购关系, 款式特定了, 冇得拣.

个餐系: 猪骨汤底拉面+煎饺子一客

先讲拉面, 卖相好好, 第一时间已经俾流心蛋吸引住.
流心蛋略嫌熟左少少, 如果再流心d会更好.
汤底相当浓郁, 猪骨味重. 面条亦好弹牙, 唔会过林.
栗米亦令汤底,有鲜甜味.
附送既系煎饺子一客.

食物唔错. 可以再试其他口味.

2014-03-29
等候时间
5 分钟 (堂食)
用餐优惠
团购