餐厅: 金華冰廳
资讯:

上一篇评语闹得太劲,OpenRice唔俾我出,唯有再写帮大家避雷.讲真,十年前来过系好食的,今日再来完全系垃圾. 影衰晒香港茶餐厅. 我平时食开工厂区茶餐厅,自问要求唔高,颓饭照食,呢间野衰到连我3岁的小朋友都唔想食.菠萝油:冻的. 个包唔松软,得个甜字. 任何一间有面包房的茶餐厅都好食过佢.沙嗲牛肉面:只有花生味,无沙嗲味. 牛肉用粉腌到无晒味.咖哩芝士捞面:个面淋的. 但已经算系比较正常.蛋挞:冰的. 唔系冻,系冰!净系食到一团面粉.服务:已经好多人讲左,无补充.结论:求其去一间茶餐厅都好过佢. 标题用埋书面语,希望大陆人睇到唔好帮衬.

沙嗲牛肉面:只有花生味,无沙嗲味. 牛肉用粉腌到无晒味.

咖哩芝士捞面:个面淋的. 但已经算系比较正常.

蛋挞:冰的. 唔系冻,系冰!净系食到一团面粉.

服务:已经好多人讲左,无补充.