呢间cafe位于尖沙咀K11附近,感觉有啲似外国嘅cafe。店内墙上有涂鸦同挂有t-shirt等装饰,加上工业风的装横同柔和的灯光,俾人感觉几舒服。🔸香茅茴香带子意大利饭 份量不算多,但都有四粒带子🙈 意大利饭煮得挺入味,忌廉味重,饭的硬度亦适中。味道不错,不算太腻👍🏼🔹烧牛腹配椰菜花饭 这椰菜花饭的忌廉味亦很重⋯用铁锅上虽然够热,但啲边边位黐哂底🥲 烧牛腹可能煮得耐左,口感好干同有啲un。虽然个椰菜花饭几好味,但份量真系不大,呢个价钱质素可以更好⋯☕️𝗖𝗵𝗮𝗶 𝗹𝗮𝘁𝘁𝗲好香,肉桂味好重,冬天饮完暖笠笠。而热朱古力分别有70%同80%浓度选择。我地拣左70%已经好够,微苦涩中带甘,但口感不算厚,可以再醇厚啲就更好。🔸西班牙油条 热辣辣炸出嚟,更有朱古力同吉士酱供蘸点。但个𝗰𝗵𝘂𝗿𝗿𝗼𝘀外面系炸得好脆,但入面就太淋了⋯而且朱古力酱较稀⋯整体一般,不过不失。呢个甜品出面较少见到,都可以一试嘅。

🔸香茅茴香带子意大利饭
香茅茴香带子意大利饭