今日妈妈话放假要带陈紫萱🐶出街㖞~本来好兴奋㗎点知⋯⋯听讲系好受街坊欢迎嘅动物友善餐厅,天气咁热,萱萱当然要亲自嚟试一次啦~狗狗枱只有一张,位于餐厅门口,萱萱有私家车,当然无问题啦,餐厅有规矩,萱萱当然乐意配合啦~不过,呢度嘅服务态度真系麻麻,又要做宠物生意,但一啲都唔友善,呢度系自助落单嘅,我哋upload唔到个order,请职员(疑似经理)协助,佢居然唔系行过嚟帮我哋落单,而系企喺reception隔住条通道嚟落单,好似我哋有瘟疫咁,又听唔到我哋叫啲乜,要好大声重覆咗几次先成功落到单是日餐汤焗迷你肉酱螺丝粉热绿茶燕麦奶咖啡萱萱嘅水果窝夫🉑其实呢个价钱食下午茶,真心唔平,食物味道普通,加上咁嘅服务,又系伪动物友善餐厅,有人请都唔会再嚟食完梗系要做返正经事啦,听讲爱丽斯梦游仙境摆到八月尾,打咭就系港女呢指定动作啦
今日妈妈话放假要带陈紫萱🐶出街㖞~
本来好兴奋㗎
点知⋯⋯

~

是日餐汤

焗迷你肉酱螺丝粉

热绿茶燕麦奶咖啡

萱萱嘅水果窝夫🉑

其实呢个价钱食下午茶,真心唔平,食物味道普通
,加上咁嘅服务
,又系伪动物友善餐厅,有人请都唔会再嚟

食完梗系要做返正经事啦
,听讲爱丽斯梦游仙境摆到八月尾,打咭就系港女呢指定动作啦

2021-08-20
用餐时段