全港最高性价比炸鸡小食 近年系香港插旗 主打炸鸡小食快餐 最平$6.8炸鸡$8鸡排包 见到网上竟然冇咩人讲 见到咁平帮大家试下(‼️记住分享俾朋友 追踪同like 支持🙏🏻超感谢).⭐️脆香鸡翼$6.8 2只 (每逢星期六$6.8 原价都只系$10)单单讲价钱 应该平绝香港 平过晒其他连锁店味道同KFC差唔多一样 细细只🔥炸粉脆口层次多少少 有小汁 而且热辣辣👍🏻呢个价钱 性价比超级高.如果对比麦当劳脆香鸡翼 麦当劳会大只少少 鸡肉嫩dd个人会钟意麦当劳多啲但麦当劳而家卖紧$14.5 相比之下其实都几贵以上评价系讲紧鸡翼 唔系讲紧小鸡锤 鸡锤就唔评价啦.⭐️铁板嫩煎鸡扒堡$8(逢星期三$8 原价$10)超级平民之选 汉堡包同平时唔同 包底黄黄地比较甜鸡扒都几薄 但呢个价钱绝对足料再加多少少沙律酱 同两片蔬菜味道唔差 绝对系穷人良美恩物呢个价钱都唔会对佢有咩要求.⭐️孜然鸡柳$10 7条👌🏻炸鸡柳 炸粉落咗一粒粒孜然 比较特别口感似麦乐鸡 今次唔系爆热 暖暖地 ok啦(同行朋友觉得好好食🙈).整体真系好平 质素唔会太差由垃圾征费开始大家都睇到政府咩水平以后只会愈黎愈多基层需要佢地 值得分享一下我
(‼️记住分享俾朋友 追踪同like 支持🙏🏻超感谢)
单单讲价钱 应该平绝香港 平过晒其他连锁店
味道同KFC差唔多一样 细细只
🔥炸粉脆口层次多少少 有小汁 而且热辣辣
👍🏻呢个价钱 性价比超级高
如果对比麦当劳脆香鸡翼 麦当劳会大只少少 鸡肉嫩dd
个人会钟意麦当劳多啲
但麦当劳而家卖紧$14.5 相比之下其实都几贵
以上评价系讲紧鸡翼 唔系讲紧小鸡锤 鸡锤就唔评价啦
⭐️铁板嫩煎鸡扒堡$8(逢星期三$8 原价$10)
超级平民之选 汉堡包同平时唔同 包底黄黄地比较甜
鸡扒都几薄 但呢个价钱绝对足料
再加多少少沙律酱 同两片蔬菜
味道唔差 绝对系穷人良美恩物
呢个价钱都唔会对佢有咩要求
⭐️孜然鸡柳$10 7条
👌🏻炸鸡柳 炸粉落咗一粒粒孜然 比较特别
口感似麦乐鸡 今次唔系爆热 暖暖地 ok啦
(同行朋友觉得好好食🙈)
整体真系好平 质素唔会太差
由垃圾征费开始大家都睇到政府咩水平
以后只会愈黎愈多基层需要佢地 值得分享一下
我就睇到由治及兴嘅好处 你哋呢?
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_北角
#德克士 (北角)
地址:北角英皇道377号地舖
现时有两间分店 喺北角同湾仔
见到Openrice 新蒲岗将会再开一间
⭐️评分:
味道:3.2/5 如果加埋泰式辣酱3.5分
环境:3/5
服务:3/5
抵食 : 5/5
#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #food #hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #食评
#香港旅游 #铜锣湾美食 #铜锣湾必食 #周末好去处 #尖沙咀美食 #湾仔美食 #湾仔必食 #天后美食 #旺角美食 #湾仔 #炸鸡 #快餐店 #北角美食 #北角必食