2023-10-16 116 浏览
同老公去咗黄埔食Lunch ,我想食Pizza, 揾到间好近黄埔站的西餐厅,中午12 点左右入去已经好多人,店员安排左我哋坐落地玻璃旁边嘅圆枱坐得几舒服。🧡巴马火腿火箭菜Pizza 🍕🧡新鲜热辣出炉,上枱时会放上一个架盛起,pizza的材料好足,Parma ham 大大块,仲有好多火箭菜、车厘茄、芝士等,个饼底质地好食,pizza饼个边边位外脆内松款,厚度啱啱好。🧡黑松露蘑菇扁意粉🧡个汁好creamy ,每条面都均匀沾满汁,黑松露味好香,意粉质地煮得刚刚好。🧡黑松露薯条🧡佢D黑松露唔系好似平时D沙律酱咁,系真系一旧旧咁加落去好足料,薯条炸到好香脆,就算唔点茄汁都已经好好食。份量好多,3 様嘢我哋两个已经食到好饱☺️本来仲想试吓佢地嘅甜品,但系太饱食唔落冇叫了😂

🧡巴马火腿火箭菜Pizza 🍕🧡
巴马火腿火箭菜Pizza

🧡黑松露蘑菇扁意粉🧡
黑松露蘑菇扁意粉

🧡黑松露薯条🧡
黑松露薯条

份量好多,3 様嘢我哋两个已经食到好饱☺️
本来仲想试吓佢地嘅甜品,但系太饱食唔落冇叫了😂

2023-10-10
用餐时段