2025-07-31
食咗咁多間麻辣火鍋🤪終於搵到間麻得過癮、辣得正宗嘅😊而且價錢真係超級抵食👍今晚去宵夜估唔到呢個價錢任飲任食質素拍得住其他散點餐廳😆平時咁鍾意食辣🤪我對火鍋都有啲要求🤣湯底要夠香🌶️麻勁要持久😜九龍坎火鍋嘅四川麻辣牛油紅鍋🩷真係一試難忘🔥 👉成都直送香料🌶️辣椒、花椒人手炒香🥰一入口先係麻到嘴唇震🤪跟住辣勁慢慢上嚟😍層次分明😍 正宗成都風味越食越過癮🌶️2.5小時放題狂食🥰罕有食材任點😋 爽脆彈牙黑毛肚🤣香港好少見嘅豬黃喉口感勁正🥰 仲有8秒鵝腸都係必點🙂美國特級肩胛肥牛🐮澳洲安格斯牛板腱牛味濃郁😍西班牙五花腩小小肥好好味🤤另外仲有小肥羊及雞件以及好多自助嘅丸類、瓜菜菇類等等!啤酒汽水任飲😜全新冰粉自助區十幾款配料任夾😍食完麻辣即刻降溫夏天必食❄️當然唔少得任食嘅雪糕🤪雪條🩷極上套餐$168位➕$60即升級包房唱K同打電動麻雀🀄️同成班朋友一齊邊食邊玩超爽🥳餐廳既紅牆金柱一秒穿越古代宮廷風打卡😜現場仲有免費漢服體驗做一日皇上🫅格格🥰
食咗咁多間麻辣火鍋🤪
極上套餐$168位➕$60即升級包房唱K