2020-09-21 44 浏览
面面炸鸡翼浓鱼汤转鱼面咖哩吉列猪排拌鱼乌冬价钱💲: $38+10/ $82好味程度😋: 4.2/5服务🍴: 3.8/5环境🗾: 4.2/5性价比🥢: 3.8回头率😚: 3.6/5 (特别想食鱼面的时候)-讲起鱼面,大家一定都系谂起呢间,我终于都去左试啦🥳 用eatigo订枱仲有折添🤪 我地去的时间都成2:30,仲有下午茶添。不过下午茶份量小啲,选择都唔多。-我地就叫左个下午茶的炸鸡翼浓鱼汤转鱼面。炸鸡翼有3只,正正常常,新鲜的。个鱼汤都呈奶白色,食得出鱼味,鲜味几重😋 鱼面比较幼,小小爽口又小小弹牙几特别,咬落唔觉咩鱼味,所以怕腥的朋友都会接受到。下午茶主要系试下鱼面,但𩠌款就唔特别。-另一个我地用discount叫左个咖哩吉列猪排拌鱼乌冬,呢个就好食啲!😚 吉列猪排虽然炸得唔太松化,比较实,皮同肉都好分离😂 但有沙律酱,所以味道正常系质地麻麻🧐 但乌冬几惊喜,鱼乌冬比较粗,口感软小小冇咁爽,但就弹牙多啲,有咬口啲我中意呢个多d👻 乌冬上面铺左一层好light的cream,但因为佢空气感好重,所以唔会好腻,捞埋咖哩酱几滑溜😀 咖哩系正常小小辣的咖哩,我觉得系港式味多啲。佢仲包3个前菜,
面面
炸鸡翼浓鱼汤转鱼面
咖哩吉列猪排拌鱼乌冬
价钱💲: $38+10/ $82
好味程度😋: 4.2/5
服务🍴: 3.8/5
环境🗾: 4.2/5
性价比🥢: 3.8
回头率😚: 3.6/5 (特别想食鱼面的时候)
另一个我地用discount叫左个咖哩吉列猪排拌鱼乌冬,呢个就好食啲!😚 吉列猪排虽然炸得唔太松化,比较实,皮同肉都好分离😂 但有沙律酱,所以味道正常系质地麻麻🧐 但乌冬几惊喜,鱼乌冬比较粗,口感软小小冇咁爽,但就弹牙多啲,有咬口啲我中意呢个多d👻 乌冬上面铺左一层好light的cream,但因为佢空气感好重,所以唔会好腻,捞埋咖哩酱几滑溜😀 咖哩系正常小小辣的咖哩,我觉得系港式味多啲。佢仲包3个前菜,所以呢款整体好食😜 如果食鱼面的呢间系唔错选择!